logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Hatvankilós bernáthegyi mászott a háztetőre

| Szerző: hirado.hu
Az egyéves kölyökkutya, Sámson egyik nap úgy döntött, hogy felfedezőútra indul, méghozzá a háztetőre. Az eset Lymm városában, Nagy-Britanniában történt. Amikor az állat eltűnt, a család nagyon megijedt, hogy merre kóborolhatott el, ám hamar megtalálták a tetőn.

A vendégségből hazatérő családon ijedelem lett úrrá, hogy házi kedvencük, Sámson egyik pillanatról a másikra eltűnt– írta a DailyMail.

A családtagok gyorsan a keresésére indultak, amikor hangos csörömpölés hallatszott. Kimentek a kertbe megnézni, ekkor látták meg, hogy a 60 kilós kutya a tetőn szaglászik.

„Meglepődtem, hisz nem mindennap lát az ember egy 60 kilós bernáthegyi kutyát a tetőn mászkálni” – mondta Kyle Barrett, Sámson gazdája. Elmondta, hogy kicsit megijedt, féltette az állatot, nehogy leessen, de azután látta, hogy kutyája biztos lábakon áll a tetőn.

Az egyéves kölyökkutya jól érezte magát a tetőn, nem akart egykönnyen lejönni, a család összes tagja kellett ahhoz, hogy lecsalogassák. A bernáthegyi a garázson keresztül jutott fel a tetőre, gazdája beszámolója szerint azon az úton könnyen le is mászott.

A címlapfotó illusztráció.

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még