×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Ő hajthatott a karácsonyi felvonulás résztvevői közé

 

Kihallgatták az Egyesült Államokban azt a férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy egy piros terepjáróval végighajtott a waukeshai karácsonyi felvonuláson, és legalább öt ember halálát okozta és több mint negyven embert megsebesített.

Mint arról korábban beszámoltunk, piros terepjáró hajtott egy karácsonyi felvonulás résztvevői közé vasárnap az Egyesült Államokban, a Wisconsin állambeli Waukesha városában, öt ember meghalt és több mint negyvenen megsérültek.

A rendőrség egy milwaikee-i férfit, Darrell E. Brooksot gyanúsítja a tragikus események felelőseként, akinek 1999-ig visszanyúló büntetett előélete hemzseg az erőszakos bűncselekményektől – számolt be róla a Fox News.

Az amerikai hírcsatornának több magas rangú bűnüldözési forrás is elmondta, hogy a 39 éves bűnözőt kihallgatják a támadással kapcsolatban.

A férfinak hosszú a bűnlajstroma, több ügye jelenleg is függőben van. Brooks legutóbb november 5-én jelent meg a bíróságon, többek között gondatlan veszélyeztetés, testi sértés, családon belüli erőszak és letartóztatással szembeni ellenállás miatt. A támadás idején ezerdolláros óvadék ellenében volt szabadlábon, holott korábban az is előfordult, hogy az óvadék kifizetése után nem jelent meg a bírósági tárgyaláson.

Brooks esélyeit a letartóztatás megúszására gyengíti, hogy egy videóban, melyet rapperkarrierje beindítására töltött fel az internetre, performance-ot mutat be egy olyan piros terepjáró előtt, mint amilyennel vasárnap a tömegbe hajtott.

Íme a rapper a videóból és a tragédiáért felelős, összetört jármű:

A sofőrről készült kép is meglehetősen hasonlít a gyanúsítottra:

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.