logo

Műsorújság

Rendkívüli

ÉLŐ | Kövesse itt a nap 24 órájában az ukrán válság legfrissebb fejleményeit

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Teljesen kifosztott a tömeg egy Louis Vuitton boltot

| Szerző: hirado.hu
Akciófilmbe illő jelenetet rögzítettek San Franciscóban. A megkomponált támadás során egy csapatnyi ember rontott be egy Louis Vuitton boltba és vitt el mindent, ami a keze ügyébe került. A látottak a helyszínre érkező rendőröket is meglepték.

 

Péntek este tömegesen fosztották ki a san franciscói Union Square-en található Louis Vuitton márkaboltot – adta hírül a TMZ. A tömeges rablás szemtanúinak sikerült megörökítenie a történteket, amelyek egy szempillantás alatt bejárták az internetet.

Azt nem tudni, hogy valóban egy megszervezett akcióról volt-e szó. Az üzletbe beszabadult emberek egy csomó, nem éppen pár száz forintos termékkel próbáltak meg eltűnni a helyszínről, mielőtt a rendőrség kézbe vette volna az ügyet. Olyan híresztelések is szárnyra kaptak, hogy a fosztogatók egész egyszerűen fellökték a biztonsági őrt, majd beszabadultak a kirakat túlsó oldalára.

A helyszínre érkező hatóság rendesen meglepődött a látottakon. Az alábbi felvételen az egyik rabló éppen a kocsija felé rohan, hogy eltűnjön a tett színhelyéről, ám a rendőrök megrohamozzák a járgányt, ütni kezdik a kasznit, majd kirántják a sofőrt a volán mögül és letartóztatják.

A rablás előzményeiről a külföldi források sem szolgáltattak információt, a rendőrség pedig csak annyit mondott, hogy már több gyanúsítottat is azonosított. A bolt tulajdonosa mindenesetre aligha lehet boldog, hiszen amint az alábbi videóban is látható, nem sok minden maradt a boltbéli kínálatból.

 

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még