logo

Műsorújság

Rendkívüli

ÉLŐ | Kövesse itt a nap 24 órájában az ukrán válság legfrissebb fejleményeit

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Kígyómarással végzett feleségével a kapzsi férj

| Szerző: hirado.hu
Kobrát szabadított feleségére egy indiai férfi, mert kevesellte újdonsült felesége hozományát. Mint kiderült, a tettes nem először próbálkozott kígyómarással véget vetni a nő életének.

 

Elképesztő családi drámáról számolt be a CNN. Egy indiai család a hitvesi ágyában talált rá vérző karú, ájult lányára. Az áldozatot azonnal kórházba szállították, de már nem tudták megmenteni. Kiderült, hogy a halál oka egy kobra marása volt. A 25 éves ara egy kétéves fiút hagyott hátra maga után.

A történet azonban itt még korántsem ér véget. A lány családja valami nem hagyta nyugodni, gyanakodni kezdett és a rendőrség felé fordult segítségért. A hatóság nyomozást rendelt el, a nyomok pedig a keserű sorsú feleség férjéhez vezettek, akiről kiderült, hogy ő a valódi gyilkos.

A beismerő vallomásából pedig egy sokkoló sztori látott napvilágot.

A 27 éves férfi három évvel ezelőtt kelt egybe a lánnyal, kapcsolatuk szép szerelemnek indult, ezt az áldozat hozománya is alátámasztotta: az esküvő 720 grammnyi aranyat, autót és több mint hatezer dollárnyi készpénzt hozott a konyhára. Ám a szegényebb hátterű újdonsült férj és családja még ennél többet akart kicsikarni.

A feleség tanulási zavarokkal küszködött, amelyeket a férj az apósától kapott pénzért cserébe próbált meg kezelni, de elege lett, csupán az anyagiak érdekelték, ezért úgy döntött, úgy döntött „eltakarítja” az útból feleségét.

Először veszélyes viperákkal kezdett el foglalkozni, beszerzett egyet, majd egy óvatlan pillanatban ráuszította a lányra, viszont nem járt sikerrel, ugyanis a célpont észrevette a hüllőt. A férfi a tervet a kígyóval együtt eltette későbbre, de nemsokára másodszor is megpróbálkozott. Altatót csempészett felesége ételébe, majd amikor az elaludt, rádobta a kígyót, amely megmarta, utána eltüntette a bizonyítékot.

A fiatal nőt kórházba vitték, időben megkapta az ellenszert, viszont annyira legyengült, hogy csak másfél hónap múlva térhetett haza, járni pedig még nem tudott, ezért feküdni kényszerült. Amíg bent volt, a férfi beszerzett egy kobrát, hogy befejezhesse ördögi tervét.

Ismét altatót kevert, ezúttal a hitvesi ágyban fekvő neje poharába, majd megvárta, amíg elalszik

és ezúttal erőszakkal maratta meg vele a halálos kígyót, annak fogait kétszer is kezének bőre alá nyomta.

A kórházi vizsgálatok során derült ki, hogy a marások nem „természetesek”, emiatt kérte a lány családja a rendőrséget, hogy vizsgálja ki az ügyet. A helyi bíróság előre kitervelt gyilkosság vádjával hosszú időre börtönre ítélte a kapzsi férfit.

Nem ez az első eset, hogy valaki álnok módon kígyóval próbál gyilkolni: idén októberben például kétszeres életfogytiglant kapott egy másik indiai férfi, aki szintén kobrát engedett alvó feleségére, a kígyó pedig halálra marta, pár héttel ezelőtt pedig ugyanezt a módszert választotta hasonmása megöléséhez egy Amerikában élő férfi is, aki ötmillió dolláros (1,5 milliárd forintos) életbiztosításhoz akart hozzájutni.

A címlapfotón egy indiai királykobra (Fotó: MTI/EPA/Szandzsív Gupta).

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még