logo

Műsorújság

Rendkívüli

ÉLŐ | Kövesse itt a nap 24 órájában az ukrán válság legfrissebb fejleményeit

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Kivégzésük után a hídra akasztották a holttesteket

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

| Szerző: hirado.hu
Tíz ember holttestére bukkantak a mexikói Zacatecas államban, Cuauhtemoc település területén. A tízből kilenc holttestet egy hídról lelógatva találtak meg. A helyi hatóságok szerint bandák követték el a gyilkosságokat – írta meg a Reuters. Megrázó tartalom!

 

A felüljáróról lógó testeket a helyi lakosok fedezték fel reggel 6 óra körül, majd értesítették a rendőrséget. A tizedik holttestet egy közeli autópályán találták meg. A gyilkosságok feltehetően a környéken működő bűnbandák közötti vitákhoz kapcsolódnak. Az esettel kapcsolatban intenzív nyomozás folyik.

Mexikó egyes részein a közelmúltban felerősödtek a bandákkal kapcsolatos erőszakos bűncselekmények. Andrés Manuel López Obrador elnök szerdán bejelentette, hogy a nemzeti gárda csapatait állandó jelleggel Cancún városába és környékére vezénylik az erőszakos incidensek megnövekedett száma miatt.

Nyáron Cancún egyik strandján történt leszámolás. Ismeretlen fegyveresek tüzet nyitottak a Playa Tortugas strand egyik bejáratánál két, helyben dolgozó férfira, majd jet skik segítségével elmenekültek a helyszínről. A lövöldözésben két ember életét veszítette, az egyik visszapattanó lövedék pedig megsebesített egy amerikai turistát.

Szeptemberig a kormány adatai szerint idén mintegy 21 495 ember halt meg bandák által elkövetett erőszakos cselekményekhez köthetően, mely havi szinten átlagosan 2400 halálos áldozatot jelent. A bűncselekmények többségét sosem sikerül feltárni. A fenti számok mellett több mint 88 ezer embert tartanak nyilván eltűntként az országban.

(Csak erős idegzetűeknek: a megrázó esetről további képeket ide kattintva láthat.)

A címlapfotó illusztráció.

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még