logo

Műsorújság

Rendkívüli

ÉLŐ | Kövesse itt a nap 24 órájában az ukrán válság legfrissebb fejleményeit

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Palacsintává lapította az autóját egy kamion, a sofőr mégis megúszta!

| Szerző: hirado.hu
Egy nyerges vontató maga alá gyűrte az előtte haladó autót, majd szinte teljesen kilapította egy Washingon állambeli autópályán. A személyautót vezető nő könnyebb sérülésekkel megúszta a balesetet, ami a balesetről készült fotók tanúsága alapján valóságos csoda.

A 46 éves nő az I5-ös autópályán haladt Washington államban, amikor hátulról belehajtott egy nyerges vontató, és teljesen maga alá gyűrte a Nissan Altima típusú autóját – számolt be a People magazin honlapja.

A sokkoló képek ellenére az autót vezető nő könnyebb sérülésekkel megúszta a balesetet.

„Az autónak hátulról csapódott neki a nyerges vontató, kettéhajtotta azt, majd a sedan tetején áll meg. A 14 éves pályafutásom alatt még sosem láttam ilyet” – írta a washingtoni állami járőrszolgálat rendőre a Twitteren.

Egy vontató a baleset után leemelte a csőrös kamion elejét a kilapított és összegyűrt Nissanról, melynek sofőrje képes volt saját erejéből kiszállni az autóból. Csodával határos módon csak könnyebb sérüléseket szenvedett.

Az információk szerint a balesetet okozó nyerges vontató nem tartott megfelelő követési távolságot, ezért amikor a nő lassított, az már nem tudott időben megállni, ezért nekicsapódott, majd ráhajtott a Nissanra.

A Twitter-bejegyzés alatt az autó típusáról érdeklődtek a felhasználók, és egyes kommentelők még a vásárlásán is elgondolkoztak.

„Indulok is a kereskedésbe, hogy vegyek egyet” – fogalmazott az egyik hozzászóló. „Most azonnal veszek egy Nissan Altimát!” – írta egy másik.

Címlapfotó: Twitter

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még