logo

Műsorújság

Rendkívüli

ÉLŐ | Kövesse itt a nap 24 órájában az ukrán válság legfrissebb fejleményeit

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Jean Todt: Michael Schumacher továbbra is küzd, remélem, javulni fog az állapota

| Szerző: hirado.hu
Ismét barátjáról, egykori versenyzőjéről, Michael Schumacherről beszélt a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) elnöke, Jean Todt.

 

A sportvezető egyike azon keveseknek, akik rendszeresen látogathatják a kómában fekvő legendát, és továbbra is bízik abban, hogy a hétszeres világbajnok állapota jobbra forduladta hírül a Daily Mail.

Todt legutóbb október 18-án látogatta meg Schumachert a Genfi-tó partján fekvő házában, ahol a legenda szűk családi körben harcol a felépülésért.

Teljesen megértem, hogy a családja és a barátai miért védik őt. Nincs miről beszélni, mindenkinek békén kell hagynia, hogy felépülhessen. Michael harcol, és csak remélni tudjuk, hogy javulni fog az állapota” – közölte a Ferrari csapatának korábbi vezetője, majd hozzátette, hogy nagyon boldog, amiért Schumacher fia, Mick apja nyomdokaiba lépve a Forma-1-ben versenyez, és annak is, hogy a legenda lánya, Gina-Maria is megtalálta szenvedélyét a lovaglásban.

Todt Schumacher feleségét, Corinnát „csodálatos feleségnek” tartja, és elmondta, hogy régebben sokszor vacsorázott együtt a családdal, de mostanság erre már kevés lehetősége van.

Michael Schumacher 2013. december 29-én szenvedett súlyos fejsérüléseket egy síbaleset során. A hétszeres Forma–1-es világbajnok koponyaalapi törést és súlyos agyi traumát szenvedett – annak ellenére, hogy bukósisak volt rajta.

A Netflix szeptember 15-én mutatta be dokumentumfilmjét, amely a Benetton, a Ferrari és a Mercedes egykori Forma–1-es legendájának életéről szól.

A címlapfotón a pályafutását 2012. november 25-én befejező hétszeres világbajnok Michael Schumacher (Fotó: MTI/EPA/Jens Büttner).

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még