logo

Műsorújság

Rendkívüli

ÉLŐ | Kövesse itt a nap 24 órájában az ukrán válság legfrissebb fejleményeit

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Bemutatjuk Dextert, a két lábon járó kutyát

| Szerző: hirado.hu
A TikTokon vált híressé Dexter, a nem mindennapi kutya egy colorádói kisvárosban él, és különleges képessége egy néhány éve történt baleset következtében alakult ki.

 

A már hatéves Dexter csak két hátsó lábát használja, különleges képességének egy baleset az oka. 2016 márciusában elütötte egy teherautó. A baleset következtében elvesztette a jobb mellső lábát, és a következő években többször meg kellett műteni.

Dexter azonban megtanult a hátsó lábain közlekedni, köszöni szépen, jól van, és teljes életet él. A róla készült videóknak köszönhetően jelentős követőtábora lett a TikTokon, jelenleg 640 ezren kísérik figyelemmel mindennapjait, legújabb videói pedig hihetetlenül szórakoztatóak.

Az alábbin például három lábon jön le a lépcsőn, de már felegyenesedve távozik a szobába.

@dexterdogourayA dog that can walk on two legs? Yes, this really happened! ##dexterdogouray ##funnydogsvideo ##dogmomlife♬ WFM – Realestk

Gazdája hívására is „emberként” reagál.

@dexterdogourayDexter has a message for you! ##dexterdogouray ##comedy ##funnydog♬ still falling for you – audiobear

Dexter szórakoztató és játékos, de a legfontosabb, hogy boldog. Imádja az embereket, és szinte bárkinek köszön, az utcán pedig igazi „úriemberként” közlekedik.

@dexterdogourayoh no I hope I don’t fall… ##dexterdogouray ##dontfall ##hopeidontfall ##fall ##humor ##joke♬ оригинальный звук – boyechik

A címlapfotón Dexter, a két lábon járó kutya (Forrás: TikTok)

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még