logo

Műsorújság

Rendkívüli

ÉLŐ ǀ Kövesse itt a nap 24 órájában az ukrán válság legfrissebb fejleményeit

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Hajtóvadászat! Tovább keresik a halálos lövöldözés elkövetőjét

| Szerző: hirado.hu
Az amerikai nyomozók nagy erőkkel kutatnak, hogy megtalálják a vasárnapi, Sacramento városában történt halálos lövöldözés elkövetőjét, vagy elkövetőit, ugyanis még nincs megerősített információ arról, hogy hány tettes van. Az egyesült államokbeli városban egy partin történt a tragédia, ketten a helyszínen életüket vesztették, és legalább öten megsérültek.

 

„A lövöldözés nem akart véget érni, mindenhol csak a lövéseket lehetett hallani. Amikor bent csend lett, kint továbbra is hallani lehetett a lövéseket. Mindenki próbált elbújni, az emberek a bezárkóztak a mosdókba, ott próbáltak menedéket lelni, mindenki csak védeni akarta magát” – mondta el a CBS Sacramento oldalának Missy Tolbert, aki pultosként dolgozott a rendezvényen.

A szemtanúk beszámolói szerint a lövöldözés perceken át tartott, dulakodást előtte nem hallottak.

Az egyik áldozatot Terrance Long néven azonosították. „Terrance nagyon kedves, vicces srác volt. Mindig azok az emberek szenvednek a legtöbbet, akiknek semmi közük az egészhez”mondta Missy Tolbert.

A helyszínre vasárnap éjjel hajnali 1 óra előtt érkeztek ki a hatóságok, miután bejelentés érkezett a lövöldözésről. A helyszínen három férfit találtak lőtt sebekkel. Az életmentő beavatkozások ellenére ketten a helyszínen életüket vesztették, egy harmadik sérültet súlyos állapotban szállították kórházba. További négy ember megsebesült.

A lövöldözés körülményeit még vizsgálják, az elkövető(ke)t nagy erőkkel keresik. A tragédiáról előkerült egy videófelvétel is: egy közeli üzlet kamerája vette fel az eseményeket, melyet a rendőrség már vizsgál. Abban reménykednek, hogy a felvétel válaszokat adhat a gyanúsított kilétére, indítékára.

A címlapfotó illusztráció.

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még