logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Kapualjba kergette a medve a csíki gazdát – VIDEÓ!

| Szerző: hirado.hu
Egy fiatal medve vágtatott be a Csíkszereda közelében található Csíkdelne katolikus kápolnájához. A vadállat szinte elütött egy járókelőt, minderről videofelvétel is készült.

Ferencz Csaba, Csíkpálfalva polgármestere kedden a közösségi oldalán osztotta meg azt a videófelvételt, amely a községhez tartozó Csíkdelnén készült és egy nagy sebességgel rohanó medve látható rajta. A nagyvad a delnei római katolikus kápolna közelében tűnt fel. A térfigyelő biztonsági kamera felvételén jól látható, hogy egy helybéli lakos menedéket keresve egy kapu alá húzódott a rohanó medve elől – számolt be a Maszol.ro hírportál.

 

Medve koma egyház látogatáson a delnei kántor laknál, kápolnánál meg a temetőnél! 🐻 ⛪

Közzétette: Ferencz Csaba – 2021. október 26., kedd

Ferencz Csaba az erdélyi magyar hírportálnak elmondta: a nagyvad többször feltűnt már a településen, az eset közelében található kántorlak gyümölcsösébe előszeretettel visszajár.

A csíki faluban már több alkalommal problémát okozott a lakott területekre bejáró nagyvad.

Legutóbb júliusban riasztották a hatóságokat, amikor szintén a delnei templom közelében tűnt fel egy medve. Két éve Csíkpálfalván sorozatosan károkat okozott egy példány, amelynek kilövésére a román környezetvédelmi minisztérium végül engedélyt adott.

A címlapfotó illusztráció.

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még