logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Hídvéghi: A LIBE-bizottság migrációs javaslata őrültség

| Szerző: hirado.hu
A Dobrev Klárát és Donáth Annát is a soraiban tudó állampolgári jogi, bel- és igazságügyi bizottság (LIBE) mai ülésén felkérte az Európai Bizottságot, hogy az hozzon létre Európába irányuló legális migrációs útvonalakat. Ezzel akarják megkönnyíteni a bevándorlók bejutását – írta szerdán Facebook-oldalán Hidvéghi Balázs fideszes EP-képviselő.

 

A politikus kiemelte, a baloldalnak az az őrült elképzelése, hogyha egyszer Európában egyre kevesebb gyermek születik, és emiatt demográfiai válság fenyeget, akkor egyszerűen migránsokat kell hozni Afrikából meg a Közel-Keletről, és akkor a probléma megoldódik.

Ez pontosan olyan, mintha egy lyukas vödröt nem megfoltoznánk, hanem folyamatosan öntenénk bele a vizet, hogy ne fogyjon ki. Rossz megoldás. Ha fogy a népesség, azt nem migránsokkal, hanem az itteni családok támogatásával kell megoldani” – jelentette ki.

Hozzátette: a LIBE tagjai épp néhány hete jártak Magyarországon. Akkor nemlétező jogállamisági problémákat vizsgálgattak. Hasznosabb lett volna, ha inkább a magyar családtámogatási rendszert tanulmányozzák.

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még