logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Varga Judit kiemelt feladatának érzi a családok, a nők és a kisgyermekek védelmét

Varga Judit igazságügyi miniszter arra kérte az Országgyűlés Európai ügyek bizottságának ellenzéki tagjait: ne gátolják a kormány munkáját a gyermekek, a családok és a nők védelme érdekében.

A minisztert hétfőn hallgatta meg az Országgyűlés Európai ügyek bizottsága. A bizottsági ülés után Varga Judit azt írta Facebook-oldalán, hogy igazságügyi miniszterként és családanyaként kiemelt feladatának érzi a családok, a nők és a kisgyermekek védelmét.

„Sokat tettünk azért, hogy a családok garanciákat, a nők biztonságot, a kisgyermekek pedig megfelelő védelmet kapjanak akkor, ha szükséges” — tette hozzá.

A miniszter szerint nagy a felelősségük, mert „a hazai politikában nincs más szereplő, aki szembe merne szállni az erőszakos brüsszeli szexuális ideológia-terjesztéssel”.

„Nincs más, aki megállítaná az LMBTQ-lobbit az óvodák és iskolák kerítésénél”

– írta a miniszter.

Varga Judit hozzátette: tudja, hogy az Európai ügyek bizottságának ellenzéki tagjai „nem fordulhatnak szembe Brüsszellel. Ezért csak arra kérem őket, hogy a gyermekeink, a családok és a nők védelme érdekében ne gátolják a munkánkat!”

(Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt)

A miniszter azzal zárta bejegyzését: „védjük meg gyermekeinket az erőszakos szexuális propagandától, és hagyjuk meg a lehetőséget a magyar családoknak és az édesanyáknak, hogy ők neveljék saját gyermekeiket!”

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még