logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Dobozba rejtették és magára hagyták a csecsemőt

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

| Szerző: hirado.hu
Ételszállító dobozba rejtett újszülöttre bukkant egy motoros taxis Thaiföld piros lámpás negyedében.

 

A taxis elmondása szerint furcsállotta a motorparkolóban árválkodó dobozt, ezért kíváncsiságból felemelte a fedelét és a belenézett. A látvány pedig sokkolta – írta a Daily Mail.

A dobozból iszonyatos meleg áradt ki, a fehér ruhába csomagolt csecsemőről pedig dőlt a víz. Ha rövidesen nem bukkannak rá, biztosan életét vesztette volna.

Bárki is hagyta itt a babát, az hihetetlenül kegyetlen. Meg is halhatott volna. Rajta volt a fedél, így senki más nem láthatta, mi van a doboz mélyén. Behajíthatták volna egy kukásautóba, vagy az éjjel kószáló vadállatok tépték volna szét. Egyszerűen felfoghatatlan, milyen emberek vannak – dühöngött a taxisofőr, aki segítséget hívott, majd a doboz fedelével legyezve próbálta meg lehűteni a babát.

A helyszínre érkező mentősök előbb oxigénnel látták el, majd kórházba szállították a csecsemőt. A jelentések szerint fizikai sérüléseket nem szenvedett, állapota stabil.

A hatóságok nyomozást indítottak a gyermek édesanyjának azonosítása érdekében. Ha kézre kerítik, minden bizonnyal bíróság elé kell majd állnia.

A címlapfotón a magára hagyott újszülött (Forrás: Youtube)

Érdekes lehet számodra:

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Ajánljuk még