logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Nézzen be a valaha épült legnagyobb, legdrágább házba!

| Szerző: hirado.hu
A Product Michael nevű csatorna osztott meg egy videót a világ legnagyobb és legdrágább házáról. Egészen elképesztő a ház mérete, szobáinak száma, felszereltsége és az ára is.

A ház 9755 négyzetméter, tehát körülbelül akkora, mint egy átlagosabb méretű bevásárlóközpont Budapesten. Irányára 500 millió dollár, vagyis mintegy 155 milliárd forint. Fekvése is rendkívüli, Kalifornia államban, Los Angeles Bel Air lakónegyedében található az Egyesült Államokban. A környék népszerű a hírességek és a szórakoztatóipari elit körében.

A háznak nyolc úszómedencéje van, megtalálható benne éjszakai klubtól kezdve 50 állásos garázson, óriási mozitermen és bowlingpályán át könyvtárig, 10 ezer palackos borpincéig, saját futópályáig rengeteg extra.

Hálószobáknak sincs híján az óriási lakóház, 21 közül lehet választani, és fürdőszobából ennek a duplája, 42 elégíti ki a lakók és a vendégek igényét. A hálószobák legnagyobbika 511 négyzetméteres, amely önmagában is megfeleltethető egy átlagon felüli háznak.

Jelenleg az ingatlanfejlesztő 110 millió dolláros tartozása miatt hatósági kezelésbe került az ingatlan. Még befejezetlen, lakhatóvá kell tenni, mielőtt eladásra kínálnák.

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még