logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Villás targoncával menekült a rendőrök elől a motortolvaj

| Szerző: hirado.hu
Félórás hajsza után elfogták az ausztrál rendőrök azt a férfit, aki egy villás targoncával ellopott két krosszmotort egy motorbolt kirakatából egy kelet-ausztráliai kisvárosban. A férfi árkon-bokron és vasúti síneken át menekült a rendőrök elől a több tonnás behemóttal, de nem jutott messzire – számolt be az M1 délutáni Híradója.

A Brisbane mellett, Ipswich kisvárosban történt esetet egy biztonsági kamera rögzítette: a férfi pénteken kora hajnalban betörte egy motorbolt kirakatát a villás emelővel, majd a boltból kiemelt krosszmotorokkal elhajtott és hazaindult.

Egy rendőrautó fedélzeti kamerája rögzítette, amint a férfi megpróbálja letenni az útra a lopott motorokat, majd a rendőrök üldözőbe vették a férfit, aki megpróbált elmenekülni a több tonnás munkagéppel. Ráhajtott a vasúti sínekre abban reménykedve, hogy a rendőrök ott nem tudják követni, de tévedett.

A queenslandi rendfenntartók leállították a vasúti forgalmat az adott szakaszon, ekkor a motortolvaj kiugrott a járműből, beszaladt a sínek menti bozótosba és megpróbált elbújni a rendőrök elől. A rendőrkutyák azonban megtalálták, a férfit őrizetbe vették, és több bűncselekmény – köztük hivatalos személlyel szembeni ellenszegülés – miatt vádat emeltek ellene.

Címlapfotó: YouTube/7news.com.au

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még