logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Elhagyhatta a kórházat Bill Clinton

Elhagyta a kórházat vasárnap Bill Clinton korábbi amerikai elnök, visszatér New Yorkba, ahol a továbbiakban antibiotikumot fog szedni – közölte Clinton szóvivője útján kezelőorvosa.

A 75 éves, demokrata párti Clinton, aki 1993 és 2001 között volt az Egyesült Államok elnöke, rendezvényen vett részt Kaliforniában, ahol urológiai fertőzés miatt volt kénytelen kórházba menni. Vasárnap felesége, Hillary Clinton korábbi külügyminiszter és szenátor oldalán, a saját lábán hagyta el az intézményt.

„Bill Clinton korábbi elnököt kedd este szállították be a Kaliforniai Egyetem Irvine Egészségügyi Központjába egy Covidhoz nem köthető fertőzéssel” – közölte Clinton szóvivője, Angel Urena a Twitteren, amelyről a hirado.hu is beszámolt.

A CNN amerikai hírtelevízió nem sokkal korábban arról számolt be, hogy az Amerikai Egyesült Államok 42. elnökét feltételezett vérmérgezés (szepszis) miatt kezelik a kórház intenzív osztályán.

A CNN a kezelőorvosokra hivatkozva úgy tudta, a politikus nem került lélegeztetőgépre és főleg a magánszféra megőrzése miatt került az intenzív osztályra. Hozzátették, hogy jól reagált az antibiotikumokra, állapota pedig nem hozható összefüggésbe korábbi szívpanaszaival, illetve koronavírus-fertőzéssel.

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még