logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Agyonverték a sorozatgyilkost az utcán – VIDEÓ

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

| Szerző: hirado.hu
A feldühödött tömeg ölte meg egy magát sorozatgyilkosnak valló férfit, aki két nappal ezelőtt megszökött az őrizetből. A 20 éves Masten Wanjala-t a falubeliek Bungoma város egyik házához követték, és halálra verték. Megrázó tartalom.

A hatóságok nagyszabású hajtóvadászatot indítottak egy szökevény után, aki bevallotta, hogy öt év alatt több mint 10 fiatal fiút ölt meg, és azt is bevallotta, hogy elkábította őket, és néhány esetben megitta a vérüket – tudhattuk meg a BBC hírportál cikkéből.

A szökevény állítólag visszatért szülei otthonába – akik kitagadták őt –, majd a szomszédok fojtogatták és agyonverték, amikor rájöttek, hogy ott van – mondta egy szemtanú a kenyai Standard újságnak. Úgy tudni, hogy a családja azonosította a holttestet.

A kíváncsi falusiak voltak azok, akik először azonosították őt, és még azelőtt nekiálltak, hogy a rendőrséget értesítették volna.

Az egyik áldozat édesanyja a BBC-nek azt mondta, tudni akarja, hogy a gyilkos miért tette, amit tett: „Szerettem volna látni őt a bíróságon, hogy megtudjam, miért tette ezt – miért ölte meg brutálisan a gyermekeinket, és miért hagyott minket a fájdalomtól” – mondta Grace Adhiambo.

Grace Adhiambo tizenéves fiának, Brian Omondinak súlyosan bomlott holtteste egyike volt annak a négynek, amelyet a rendőrség júliusban talált meg a főváros, Nairobi külvárosában.

Wanjala első áldozatát mindössze 16 évesen ölte meg. Fociedzőnek adta ki magát, hogy áldozatait félreeső helyekre csalogassa, majd megtámadta őket. Néhány esetben váltságdíjért túszul ejtette őket.

Három rendőrtisztet, – akik szolgálatban voltak, amikor szerdán megszökött –, gyanúsított szökésében való segítségnyújtással és gondatlansággal vádolnak. A rendőrség szerint a reggeli névsorolvasás során vették észre az eltűnését. A börtöncellában nem volt nyoma betörésnek.

Két nappal később a tömeg végzett a gyilkos férfival.

A kenyai bűnügyi igazgatóság egy sor tweetben sajnálatát fejezte ki, hogy Wanjala nem került az igazságszolgáltatás elé. Azt írták, hogy „a dzsungel törvénye érvényesült, ahogyan azt a feldühödött falusiak alkalmazták”.

Érdekes lehet számodra:

A címlapfotón: a sorozatgyilkos Masten Wanjala (Fotó: Twitter)

Ajánljuk még