logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Újabb lefejezéses gyilkosság történt Franciaországban

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

| Szerző: hirado.hu
Lefejezve találtak meg egy 77 éves asszonyt a franciaországi Agde városában. A Földközi-tenger partján fekvő, üdülőhelyéről híres településen az áldozatra saját lakásában találtak rá – közli rendőri forrásokra hivatkozva a Le Figaro. Az asszony feje a nicematin.com szerint saját konyhájában, az asztalon volt. (Cikkünk frissült.)

 

Egy 77 éves özvegy tanárnőt találtak lefejezve a házában szerdán a tengerparti Agde (Hérault) üdülőhelyen – közölte a Le Figaro című konzervatív lap rendőrségi forrásokra hivatkozva. Egy gyanúsítottat csütörtök este őrizetbe vettek a biztonsági kamera felvétele alapján – tudta meg az AFP a beziers-i ügyészségtől is. Az ügyészség terrorizmus elleni speciális szervei egyelőre nem vesznek részt a nyomozásban.

„Egy 51 éves férfiról van szó, aki ismerte az áldozatot” – közölte csütörtök este közleményben Raphael Balland, Beziers ügyésze, hozzátéve, hogy nem sokkal este 9 óra előtt tartóztatták le Agatha térségében.

„Gyilkosság miatt került előzetes letartóztatásba, tekintettel a nyomozás előre megfontolt szándékra utaló fejleményeire ”–  folytatta a bíró. Az ügyész szerint az áldozat fia volt az, aki riasztotta a rendőrséget, mert aggódott, hogy az áldozat nem reagált a telefonhívásaira.

Franciaországban a mai napra rendeltek el országos gyászt és iskolai megemlékezéseket az egy nap híján egy évvel ezelőtt, 2020. október 16-án egy iszlamista fanatikus által meggyilkolt és lefejezett tanár, Samuel Paty emlékére.

(A címlapfotó illusztráció)

 

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még