×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Zombiapokalipszisszerű körülmények uralkodnak Philadelphia utcáin

 

Drogosok lézengenek, és mérhetetlen mennyiségű szemét hever Philadelphia utcáin. Az Egyesült Államok demokrata vezetésű nagyvárosairól a hirado.hu sorozatot indított, amelyben bemutatjuk, hogyan épülnek le ezek a metropoliszok.

Megdöbbentő képsorok Philadelphiából: drogosok, szemét és harmadik világbeli állapotok – ezzel a címmel hozott nyilvánosságra egy cikket az Origo, melyben egy videó is látható, amely fényes nappal készült.

A megdöbbentő képsorok olyanok, mintha nem is az Egyesült Államokban készültek volna. A demokrata vezetésű metropoliszban harmadik világbeli állapotok uralkodnak a videó tanúsága szerint.

Egy hete került fel a legnagyobb videómegosztóra az a videó, amely tizenhét percben mutatja be, milyen állapotok uralkodnak Philadelphia szebb napokat látott városrészében, Kensingtonban.

A szeptember 15-én készült felvételen, nehéz olyan embert találni, aki nincs valamilyen tudatmódosító szer hatása alatt, zombik módjára dülöngélő emberekből pedig nincs hiány. Az utcákon elképesztő mennyiségű szemét látható.

Korábban a hirado.hu is írt a demokrata vezetésű amerikai városok leépüléséről. A sorozat részeit alább tekinthetik meg:

Címlapfotó: Youtube