×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Bizarr helyzetben tartóztatták le a gyermekvédelmi törvényt támadó CNN-riportert

 

Richard Questet, az ismert CNN-riportert, aki a nemrég elfogadott gyermekvédelmi törvényt kritizálta, korábban 2008-ban letartoztatták kábítószer birtoklásért. Az autójának átkutatása után a hatóságok szexuális segédeszközöket is találtak a fura stílusáról ismert riporter csomagtartójában. Quest igyekszik minden fórumon kiemelni a homoszexualitását és ahol lehetősége van, ott ezt minden lehetséges módon népszerűsíti – írta az Origo.hu.

Richard Quest, a CNN riportere (Fotó: Facebook)

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter tegnap az ENSZ-közgyűlésen vett részt New Yorkban. A találkozói mellett interjút adott a CNN-nek is. Richard Quest Quest Means Business című műsorának volt a vendége, ahol a miniszter ismét lesöpörte a propagandagyár hamis vádjait – olvasható az Origo cikkében.

A CNN riportere az interjú során hevesen kritizálta a magyar gyermekvédelmi törvényt, és számtalanszor hangoztatta, hogy ő bizony homoszexuális, holott a törvénynek ehhez semmi köze nincs, hiszen az a gyerekek érdekeit védi, és a szülőknek adja vissza a gyerek nevelésének kizárólagos jogát.

Az Origo.hu cikkében felidézték, hogy a magyar gyerekvédelmi törvényt élesen kritizáló Richard Questet 2008. április 18-án, pénteken hajnali 3 óra 40 perckor a New York-i Central Parkban ) a rendőrök letartóztatták, mert úgy tartózkodott a parkban, hogy az már 3 órája zárva volt (amikor a parkban kijárási tilalom volt). Ekkor még a kijárási tilalom megszegése miatt indult eljárás ellene, azonban amikor átkutatták a műsorvezetőt, a kabátja egyik zsebében egy zacskó kristályos metanfetamint és az autója csomagtartójában szexuális játékokat találtak a rendőrök.

A vádak ejtéséért cserébe a riporter beleegyezett abba, hogy egy hat hónapos drogterápián vesz részt.