×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Michael Schumacher felesége elárulta, hogy él most a legenda

 

„Soha nem hibáztattam a Jóistent, hogy mindez miért történt velünk. De nagyon balszerencsések voltunk, az embernek nem lehet ennél nagyobb pechje az életben” – mondta Corinna Schumacher, a hétszeres Forma–1-es világbajnok felesége a német Bild online kiadásának.

Corinna Schumacher arról is beszélt a legolvasottabb német napilapnak, hogy a férje nem sokkal a francia Alpokban történt síbalesete előtt azt mondta neki: „A hó nem optimális, ennyi erővel mehetnénk Dubajba is.”

 „Együtt vagyunk otthon (a svájci Vufflens-le-Château-ban – a szerk.), folytatódik a gyógyterápia, és mindent megteszünk azért, hogy Michael jobban legyen. Egyszerűen azért, hogy érezze, milyen összetartó család vagyunk”

– árulta el Corinna Schumacher a Bildnek. Ezzel egyszersmind rácáfolt azokra a korábbi pletykákra, amelyek szerint Michael Schumachert Franciaországba, sőt az Egyesült Államokba szállították titokban, speciális gyógykezelésre.

Elmondása szerint azonban továbbra is védeni akarják a hétszeres világbajnok privát szféráját.

„Jól tudom, hogy Michael minden nap hiányzik, és nem csak nekem, hanem a gyerekeknek, a családnak, az apjának... mindenkinek, aki körülötte van. Michael mindenkinek hiányzik” – tette hozzá.

Schumacher egészségi állapotáról továbbra sem tudni semmit.

Mick Schumacher, a német Michael Schumacher egykori hétszeres Forma-1-es autós gyorsasági világbajnok fia nyilatkozik a sajtó képviselőinek a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Bahreini Nagydíjá, a szahíri pályán, 2019. március 28-án. (Fotó: MTI/EPA/Valdrin Xhemaj)

Schumachert a gyermekei – 24 éves lánya, Gina-Maria és 22 éves autóversenyző fia, Mick – nagyszerű családapaként jellemzik, akivel sokat mókáztak gyerekkorukban. Az amerikai Haas F1-es csapatnál versenyző Mick szerint „eléggé igazságtalan” a sorstól, hogy apjuk nem élheti meg vele ezeket a pillanatokat.

„Mindent odaadnék érte, ha beszélhetnék apámmal”

– mondta az F1-es újonc a Bildnek.

Michael Schumacher 2013. december 29-én szenvedett súlyos fejsérüléseket, amikor a sípályáról lefutva egy köves részre érve elesett a francia Alpokban. A hétszeres Forma–1-es világbajnok koponyaalapi törést és súlyos agyi traumát szenvedett – annak ellenére, hogy bukósisak volt rajta.

A Netflix szeptember 15-én mutatja be legújabb dokumentumfilmjét, amely a Benetton, a Ferrari és a Mercedes egykori Forma–1-es legendájának életéről szól.