logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Ön szerint elaludt Joe Biden az izraeli miniszterelnökkel való találkozóján?

| Szerző: hirado.hu
Kínos jelent játszódott le nemrég a Fehér Házban. Joe Biden amerikai elnök egy percen át felettébb furcsán viselkedett, miközben Naftali Bennett izraeli kormányfővel tárgyalt, nagyon úgy tűnt, hogy elaludt vagy szunyókált. Ma ebben a témában kérdezzük olvasóinkat.

 


Ön mit szól hozzá? A hirado.hu és a Kossuth Rádió Jó napot, Magyarország! című műsorának napi, közös szavazásán ezúttal arról kérdezzük olvasóinkat, hogy szerintük elaludt-e Joe Biden az izraeli miniszterelnökkel való találkozóján? A délután 16 óra 10 perckor kezdődő adásban telefonon oszthatják meg véleményüket – Telefonszám: (06 1 vagy 06/30) 759-52-00, sms: 06/30-90-00-666 –, a hirado.hu oldalán szavazatot adhatnak le, a Kossuth, valamint a hirado.hu Facebook-oldalán pedig kommentben mondhatják el, hogy mit gondolnak napi témánkról.


Elaludhatott Joe Biden amerikai elnök, miközben Naftali Bennett izraeli kormányfővel tárgyalt a Fehér Házban. Kamerák vették a kétoldalú megbeszélést. Naftali Bennett egyébként ekkor éppen azt ecsetelte, hogy milyen fontos országa és az USA együttműködése. A kínos jelenet nagyjából egy percig tartott. Akkor is kellemetlen a helyzet, ha Biden valójában nem aludt, csak szunyókált. Mint ismert, Donald Trump korábbi elnök Sleepy Joe-nak (Álmos Joe) hívta Bident.

 

Ajánljuk még