logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Elképesztő migránstömeg vette Európa felé az irányt – VIDEÓ

| Szerző: hirado.hu
Megdöbbentő felvételek láttak napvilágot, melyekből kiderült, valóban elképesztő mértékű migráció indult meg Afganisztánból – számolt be róla a Daily Mail.

A Daily Mail felvételein jól kivehető a tömeges migráció, a tálibok hatalomátvétele után az emberek végeláthatatlan sorokban indultak neki a sivatagon keresztül, hogy átjussanak Iránba. A képsorok megerősítik az Európába érkező migránsok miatt aggódók legrosszabb félelmeit.

Ezeknek az afgán migránsoknak a kezdeti úti céljuk valószínűleg Törökország lesz – amely a felvétel helyszínétől még mindig több mint 1600 kilométerre van –, ahonnan reményeik szerint eljuthatnak majd Európába.

Egy migráns, aki nemrég tette meg a felvételen látható a távot, azt mondta a Daily Mailnek, hogy a bemutatott szakasz egy négyórás út végén, durva terepen vezet, ahonnan az afgán migránsok iráni embercsempészek segítségével folytatják útjukat.

Úgy fogalmazott: „ezek a legszegényebb emberek, mert vannak más utazási módok is, amelyek kevesebb gyaloglással járnak, de azok az útvonalak több pénzbe kerülnek.

A címlapfotó illusztráció.

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még