Medvével harcolt egy 17 éves amerikai lány, hogy megmentse kutyái életét – VIDEÓ

 

Egy 17 éves dél-kaliforniai lány egy medvével került összetűzésbe a minap, hogy megmentse a család kutyáit. Hailey Morinico néhány karcolással megúszta a csatát.

Hailey Morinico és édesanyja hétfő délután kertészkedtek a kaliforniai Bradbury-i házuk hátsó udvarán, amikor egy medve és annak bocsai a kert egyik végében egy salakos fal tetején bukkantak fel.

A ház biztonsági kamerájának felvételén az látható, ahogyan a medvecsalád komótosan cammog a család hátsó udvarának kerítésfalán, majd a család kutyái odafutnak és vadul elkezdenek ugatni. A nőstény medve el akarja kergetni a kutyákat, a nagyobb testűt megcsapkodja, majd a kisebbet a mancsai közé veszi.


A zűrzavar felkeltette Morinico figyelmét, és gondolkodás nélkül odaszaladt a medvéhez, hogy megvédje a kutyákat.

Odafutottam, hogy megnézzem, mit ugatnak ennyire, aztán láttam, hogy ez nem egy másik kutya, ez egy medve” – ​​mondta Morinico, majd hozzátette: „láttam, ahogy a medve éppen a kutyámat fogja, így muszáj volt odaszaladnom. Az első dolog, ami az eszembe jutott, hogy meglökjem a medvét, és ez valamiért működött”.

Morinico egy határozott mozdulattal lelökte az anyamedvét a falról. A kis bocsok a hangos ugatástól megrémülve gyorsan eliszkoltak helyszínről.

A tinédzser azt mondta, szerencsésnek érzi magát, hogy kisebb sérülésekkel megúszta az esetet. A fiatal lány azt tanácsolta, ha hasonló helyzetbe kerülne bárki, ne tegye azt, amit ő, mert nem biztos, hogy ilyen jól végződik a történet.

A címlapfotó illusztráció.