×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Egy houstoni lakóparkban kószáló tigris buktatta le körözött gazdáját

 

Az amerikai Houston egyik lakóparkjában vasárnap este különös esemény szemtanúi lehettek az ott lakók, ugyanis egy tigris kószált az utcákon. A tigris gazdájáról később kiderült, hogy több hónapja körözi a rendőrség.

A nagymacska körülbelül este nyolc körül kóborolt az Ivy Wall Drive lakónegyedben. A szomszédok videófelvételt készítettek a történtekről – írta a New York Post amerikai hírportál.

A videóban hallható, ahogy egy férfi, talán fegyverrel a kezében, rákiabál a vadállat gazdájára, hogy vigye onnan a tigrist.

Egy másik videóban egy nő a házába menekülve rögzítette a történéseket. „Az udvaron egy bengáli tigris kóborol, ennek a fickónak óvatosnak kell lennie” – mondta a nő, majd hozzátette: „mi a fene? Miért van ott egy tigris?

A tigris gazdája végül megragadta az állatot, és berakta autójába. Az esetről a lakók bejelentést tettek a rendőrségen.

A rendőrök – a bejelentést követően –, amikor meglátták a felvételeket, felismerték a tigris állítólagos gazdáját, akit már november óta keresnek, ugyanis gyilkosság vádja miatt körözést adtak ki a férfi ellen a New York Post cikke szerint.

A férfi, autójában a tigrissel, még azelőtt elhajott a helyszínről, hogy a rendőrök kiérkeztek volna.

A rendőrség sajtótájékoztatót tartott, amelyen elhangzott, hogy

a körözött férfi a jelenlegi lakását bérli, amiben vélhetően még két majom is lehet.

Az, hogy a férfi miként jutott az állathoz, továbbra sem világos. A ház tulajdonosa elmondta, hogy nem tudta, hogy a bérlője egy bengáli tigrist tart a lakásban.

A férfit azóta letartóztatták, ám a tigris tartózkodási helye továbbra sem ismert.

Címlapfotó: Twitter.com