×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Húsz lövést adott le áldozataira, mielőtt végzett magával az exfutballista

 

Az NFL egykori játékosa, Phillip Adams öt embert lelőtt, köztük egy prominens orvost, feleségét és két unokájukat, majd magával is végzett – közölte a Coast Reporter.

 

A vérfagyasztó gyilkosságok újabb fejezetéhez érkezett Amerika. Philipp Adams egykori sportoló miután kioltotta öt ember életét, magával is végzett.

A szerda esti gyilkosság indítéka egyelőre tisztázatlan. Robert Leslie-t és feleségét Barbarát unokáikkal, Noah-val és Adah-val együtt holtan találták Rock Hill-i otthonukban. Egy másik férfi, James Lewis holttestét a ház előtt azonosították. A hatodik áldozatot, Robert Shookot súlyos sebesülésekkel, helikopterrel szállították kórházba. Az unokatestvére elmondása alapján „keményen küzdött az életéért”. A férfi állapota válságos.

A csütörtöki sajtótájékoztatón Kevin Tolson, York megyei seriff két vészhívás hangfelvételét játszotta le. Az első egy Lewist és Shookot foglalkoztató HVAC nevű cégtől érkezett. A hívó fél szerint az egyik férfi sikoltozva kiabált a telefonba, hogy kollégáját és őt meglőtték, és hogy a munkatársa mozdulatlanul fekszik mellette a földön. A második vészhívás az egyik szomszédban élő férfitól érkezett, aki éppen kint nyírta a füvet. Elmondása alapján

„vagy 20 lövést adtak le”.

A telefonáló elmondta, hogy látott valakit elmenekülni a helyszínről, valószínűsíthetően Phillip Adamset.

A nyomozók a rendőrséghez beérkezett hívások alapján beazonosították a tettest, akire szülei házában találtak rá. Miután a szülőket biztonságban kimentették, a rendőrfőnök próbálta kihívni Adamset a házból. Nem sokkal ezután az elkövető öngyilkosságot követett el.

Adams közel lakott a Leslie családhoz és az orvos kezelése alatt állt. Honlapja szerint Leslie évtizedekig dolgozott sürgősségi orvosként a Rock Hill Kórházban. A Camp Joy elnevezésű alapítványnál is éveken át segített fogyatékossággal élő gyermekeken.

A 32 éves Adams hat idény alatt 78 NFL-meccsen lépett pályára hat csapatban. Az máig sem világos, hogy szenvedett-e hosszantartó agyrázkódással összefüggő sérüléseket ez idő alatt.
Adams apja elmondta a helyi televíziónak, hogy a futballt okolja fia problémái miatt, ezért is követhette el a gyilkosságokat.

Mondhatom, hogy jó gyerek volt. A futball tette tönkre

– mondta az apa.

Adams különcnek számított már játékos korában is. Miután abbahagyta profi pályafutását, minden egyes perc gyötrelemnek számított, amit a sport nélkül kellett megélnie.

Ez annyira nem rá vall, nyilvánvalóan elment az esze. Nehéz volt maga mögött hagynia a játékot, főleg egy olyan elhivatott srácnak, mint Phillip – mondta Scott Casterline a játékos ügynöke.

A Leslie család szerint felfoghatatlan, ami történt, de a hisznek abban, hogy egy napon meg tudnak majd bocsátani a történtek miatt.

A címlapfotó illusztráció.

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.