×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Kiirtották családjukat, majd magukkal is végeztek texasi testvérek

 

A 19 éves Farhan Towhid és testvére, Tanvir Towhid (21) öngyilkossági fogadalmat kötöttek egymással, majd megölték négy családtagjukat a texasi Allenben, Dallas egyik külvárosában.

 

A rendőrség hétfőn talált rá a holttestekre, azonban a gyilkosság-öngyilkosság időpontja még nem tisztázott – írja az Insider.

„Úgy tűnik, a két fiú egyezséget kötött egymással, hogy megölik magukat, és a családjukat sem hagyják életben”

– nyilatkozta Jon Felty rendőr őrmester.

Mielőtt a testvérek öngyilkosságot követtek volna el, lelőtték szüleiket, a nagyanyjukat és lánytestvérüket is. A nagymama Bangladesből utazott az Egyesült Államokba, hogy meglátogassa a családot, és a tervek szerint már egy hete haza kellett volna repülnie, de a járvány miatt erre nem volt lehetősége.

A fiatalabb testvér, Farhan egyik bejegyzésében a közösségi médiában azt írta, hogy középiskola óta depressziós, és már ártott is magának. A leírása alapján bátyja is hasonló problémákkal küzdött.

Ahelyett, hogy az öngyilkosságom következményeivel kellene megküzdeniük, csak szívességet teszek nekik azzal, ha magammal viszem őket – állt a testvérek által hátrahagyott üzenetében. A levélben arról is írnak, hogy mennyire könnyű volt nekik hozzájutni a fegyverhez annak ellenére, hogy mentálisan zavartak voltak.

Egyik iskolatársuk, Fazia Rahman elmondta:

„Olyan nagyszerű emberek voltak, valóban csak hozzátettek mindenki életéhez… Jó emberek voltak, akik előtt fényes jövő állt.”

Az utóbbi időben Amerikában ismét megnőtt a fegyverrel elkövetett bűncselekmények száma. Legutóbb Kaliforniában lőttek le négy embert, köztük egy gyereket is.

A címlapfotó illusztráció.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.