×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Eltiltották a repüléstől, mert bemutatta az év turpisságát

 

Egy férfi közösségi oldalára posztolt videót arról, hogyan szerkeszti meg beszállókártyáját.

Egy Rob nevű férfi szeptember 26-án posztolt egy videót TikTok közösségi oldalára. A videó már 2,7 milliós nézettséget ért el.

A felvételen az látható, hogy míg várakozik a beszállásra egy reptéren, telefonján épp meghackeli a beszállókártyáját.

Legalábbis úgy tűnik, mintha egy képszerkesztő programmal átírná rajta a kézipoggyászok számát 0-ról 1-re, vagyis vásárlásnál még azt jelezte, hogy nem visz fel magával kézipoggyászt, majd a megkapott beszállókártyán utólag módosítja a darabszámot, hogy végül ingyen vihessen fel csomagot.

@robkalldayDidn’t actually do this, my bag fits ##nobodyneedstoknow ##travelhacks ##pdfeditor ##vegasbaby ##iphone11pro ##spiritairlines♬ how would they know bad girls club - Chris Gleason

A bejegyzés szövegéből úgy tűnik, csak viccnek szánta az egészet, és valójában nem próbálkozott be a trükkel. A légitársaságnál azonban nem nevettek a poénon, a férfi ugyanis kapott egy hivatalos levelet, amelyben közölték: látták a videót, ezért a következő két évben ki van tiltva a társaság összes járatáról.

A férfi legfrissebb posztjából úgy tűnik, különösebben nem rázta meg a kitiltás. Sőt, dedósoknak titulálja a cég illetékeseit.

A címlapfotó illusztráció.