×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Számos terrorcselekmény vezethető vissza az illegális migrációra

 

Az elmúlt években Franciaországban, Németországban, Ausztriában és az Egyesült Államokban is voltak olyan terrorcselekmények, amelyek visszavezethetőek az illegális migrációra – hangsúlyozta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1-en.

Bakondi György megjegyezte: „a liberális baloldali média” ezt igyekszik elhallgatni. Arra hivatkoznak, hogy az illető nem illegális bevándorló volt, hanem már az adott országban született – mondta.

A főtanácsadó szerint viszont ez a rosszabb hír, mert ez azt jelzi, hogy a többéves, évtizedes integrációs erőfeszítés hatástalan volt.

Bakondi György kiemelte: a probléma, hogy illegálisan, a jogszabályok semmibevételével engednek be embereket a határokon ismeretlen identitással, előélettel, céllal.

Kitért arra is, hogy a bécsi merénylet kapcsán még mindig vizsgálják, miként jutott a merénylő lőfegyverhez, lőszerhez.  Felmerül, hogy ott, ahol illegálisan emberek tudnak átjutni, ott fegyverek, lőszerek, kábítószerek is átjuthatnak a határokon. Ez a közbiztonságot, a nemzetbiztonságot fenyegető kérdés – jelentette ki Bakondi György, hozzátéve: ezeket a hálózatokat fel kell számolni.

A címlapfotó illusztráció.