Megfulladt a vőlegény a víz alatti lánykérés közben

 

Víz alatti lánykérés közben fulladt meg egy amerikai férfi Tanzániában. A pár vakációját töltötte az országban.

Steven Weber és barátnője, Kenesha Antoine négy éjszakára foglalták le a nyaralót, ami 10 méter mélyen van az óceánban és körülbelül 250 méterre fekszik a partól.  A ház különlegessége, hogy testközelből látható az óceán élővilága – olvasható a BBC oldalán.

A nyaralásuk harmadik napján történt a tragédia. Weber lemerült az óceánba, és egy kézzel írott levelet mutatott vízalatti szobájuk ablaka előtt a bent tartózkodó kedvese felé, melyen a következő felirat állt: „Nem tudom olyan hosszan visszatartani a lélegzetemet, hogy elmondjam, mennyi mindent szeretek benned. De mindent napról napra jobban szeretek benned!” Majd megfordította a lapot, aminek a második oldalán a nagy kérdés állt: Leszel-e a feleségem?

A menyasszony felvételt készített a lánykérésről majd a fiú elúszott. A történetet a Facebookon tette közzé Kenesha, de hamarosan egy újabb bejegyzés is született, ami már vőlegénye haláláról szólt: „Sosem jöttél fel a mélységből, ezért nem hallhattad a válaszomat. Igen, igen! Egymilliószor is igen, hozzád megyek! Nem volt lehetőségünk megünnepelni életünk hátralévő részének első napját, ami életünk legjobb napjából a legrosszabbá vált a létező legkegyetlenebb fordulattal”.

Matthew Saus, az üdülő igazgatója elmondta a kollégái hamar kiszálltak a helyszínre, megtalálták az élettelen férfit, akit megmenteni már nem tudtak.

A címlapfotó illusztráció.