Hortenzia, Gergő
Friss
Rövid napsütés, élénk szél várható vasárnap // Soltész: A magyar kormány a jövőben is támogatja a magyarországi horvátok kulturális, oktatási és egyházi törekvéseit // Döntetlent játszott a Ferencváros a Metz ellen a női kézilabda Bajnokok Ligájában // Lezuhant egy ultrakönnyű repülőgép Csehországban, a pilóta meghalt // Tüntetésekkel fogadták Hollandiában a Mikulást és Fekete Péter nevű kísérőit // Horthy fővárosi bevonulására emlékezett a Mi Hazánk Budapesten //

Így zajlott a nyitómérkőzés a Puskás arénában

blogok
Alaptörvény blog
Bírósági döntések a politikai korrektség béklyójában
Hogyan lehet galvanizálni, feltüzelni politikai korrektség harcosan elszánt híveit egy-egy megfelelően kilúgozott, ideológiamentes ítélettel?
Dr. Ifj. Lomnici Zoltán
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
Szép új világ egészséges fiataloknak és beteg időseknek
Miközben a kínaiak a jó magaviseletért és ideológiai hűségért kapnak szociális pontokat, már Amerikában is körvonalazódik a szép új (orwelli) világ.
Kiszelly Zoltán
Látószög - Schmidt Mária blogja
Műveltség a kibertérben
Kell-e ma még a klasszikus műveltség, vagy megmarad "ékességnek"? Hogyan változott a műveltség fogalma a történelemben? Érdemes-e műveltnek lenni?
L. Simon László
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
A Kultúrkampf igazi tétje
Olvasom a függetlenobjektív fellegvár, az Index oldalain, hogy „Horn Gyula fia keményen beszól Kövér Lászlónak”.
Maczkó Ú. Róbert
Családban marad!
Együtt dobban a szívünk
Egyedülálló összefogás a szívbeteg gyermekekért.
Király Nóra
Élő Bolygó Blog
Mobilalkalmazás méri a felhasználók ökológiai lábnyomát
A felhasználók által választott közlekedési módok ökológiai lábnyomát mérő és a jól teljesítőket virtuális kreditekkel jutalmazó mobiltelefon-alkalmazást tesztelnek a finnországi Lahtiban.
Látószög - Schmidt Mária blogja
Amikor Gorbacsov megnyitotta a Falat
A német tanulók a berlini Fal leomlásáról és az NDK jogtipró államáról szinte semmit sem tudnak, 30 évvel az események után.
Hubertus Knabe
Élő Bolygó Blog
Az idei volt a legmelegebb október a Földön
A valaha mért legmelegebb október hónap volt a világon 2019 októbere – jelentette be kedden a Copernicus európai kutatóintézet.