Tekla
Friss
Átvonult Japánon a Tapa tájfun // Baleset miatt torlódik a forgalom az M3-ason Budapest felé // Bűnügyi és rendészeti ellenőrzést tartottak a belvárosban // Halálos baleset történt Törökszentmiklósnál // Már hatvan gyereket kezelnek szalmonella-gyanúval Debrecenben // Szívtájékon szúrta élettársát egy lajosmizsei nő //

MÉG TÖBB HÍR

Virágzik az őszi kikerics

blogok
Alaptörvény blog
Benzináremelés, húsadó – kinek kell viselnie az éghajlatváltozás miatti közterheket?
Franciaországban és Németországban is a polgárok ellenállásán bukik meg az a koncepció, hogy az adófizetők által finanszírozzák a globális klímaváltozás elleni küzdelem költségeit.
Dr. Ifj. Lomnici Zoltán
Élő Bolygó Blog
Már a szuperkorallok sem képesek ellenállni a víz gyors melegedésének
Még a szuperkorallok is bajba kerülhetnek az egyre melegedő óceánokban...
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
A következmények nélküli együttérzés
Lassan elülni látszik a klímahiszti Amazonas-epizódja, talán eljön az esős évszak és eloltja a tüzeket, vagy egyszerűen a média ráunt az egészre és újabb áldozatok után kutat.
Maczkó Ú. Róbert
Látószög - Schmidt Mária blogja
Klímaszorongás
Olyan világban élünk, melyben a környezeti katasztrófa hírnökei arra mozgósítják a gyerekeket, hogy neveljék át állítólag felelőtlen szüleiket. Kell félnünk a jövőtől?
Frank Füredi
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
Hippokratész őszödi beszéde
Mély tisztelettel kérek elnézést a jobb kontextusra érdemes görög orvostól, hogy pár mondat erejéig holmi Gyurcsánnyal kapcsolatos dologban szóba merészkedem Őt hozni.
Galló Béla
Családban marad!
Aszalás, eszelősen
Őszi otthoni kísérlet: aszalás eszelősen.
Máthé Zsuzsa
Látószög - Schmidt Mária blogja
A szeretet követei
Európa nyugati fele egy olyan posztkeresztény, posztnemzeti, posztnemi, poszttörténelmi korszakba lépett, amely ugyanúgy az identitások újraértelmezésére tesz kísérletet, mint a kommunizmus.
Schmidt Mária
Élő Bolygó Blog
Több ezer milliárd dollárból ellenállóbbá tehető a Föld a klímaváltozással szemben
A következő tíz évben 1800 milliárd dollárt (541 ezer milliárd forintot) kellene ráfordítani világszerte azokra a stratégiákra, amelyek lehetővé tennék, hogy a bolygó alkalmazkodjon a klímaváltozáshoz – mutatott rá jelentésében egy globális bizottság.