×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

„Az ima, az orvosi ellátás és a jó fizikai állapotom mentett meg” – egy KDNP-s országgyűlési képviselő beszámolója

 

Aradszki András KDNP-s országgyűlési képviselő tavaly év végén szenvedte meg a koronavírust, és azóta már az otthonában lábadozik.

A politikus a Magyar Nemzet csütörtöki számában hangsúlyozta: életeket lehet megóvni azzal, ha betartják a szabályokat, ugyanakkor megdöbbentőnek tartja, hogy még mindig sokan tagadják a kór létezését, elvetik a maszk viselését vagy az oltás ellen hangolnak.

„Lehet, hogy náluk nem ilyen súlyos lefolyása lesz a betegségnek, akár még tünetmentesek is lehetnek, de bármelyik szerettüket, akár a párjukat, gyermekeiket, rokonukat, barátjukat, ismerősöket bajba sodorhatják. Kiszámíthatatlan, hogy egy-egy embert mennyire visel meg a koronavírus, ezért nem érdemes kockáztatni" – tette hozzá.

Aradszki – aki november közepén kapta el a koronavírust, majd kórházba és lélegeztetőgépre került és csak húsvét előtt térhetett haza – elmondta: különösebb panasza már nincs, a szokásos poszt-Covid-tünetek jelentkeztek nála, így az álmatlanság, a fizikai gyengeség és a fáradékonyság.
Családja elmondása szerint legalább ötször lemondtak arról, hogy élve kijöhet a kórházból, de „a Jóisten és az egészségügyi dolgozók segítségével végül mégis győztesen kerültem ki a kórral folytatott küzdelemből" – emelte ki.
Miközben Aradszki András az intenzív osztályon feküdt, egy főleg álhíreket publikáló, prominens baloldali politikusokhoz köthető hírportálon fizetett hirdetésként őt gyalázó írások jelentek meg, és ezt ő gátlástalannak tartja.
A politikus a gyógyulásával kapcsolatban elmondta, nagyon hálás az embereknek a sok fohászért, még külföldön is imádkoztak a gyógyulásáért.
„Az ima, az orvosi ellátás és a jó fizikai állapotom mentett meg. Ezek mind kellettek a csodához" – hívta fel a figyelmet a kormánypárti képviselő.