×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Magyar Nemzet: Végigfertőzhette az országot Dobrev Klára

 

Végigfertőzhette az országot Dobrev Klára, akiről ma derült ki, hogy koronavírusos – erről írt a Magyar Nemzet. A DK-EP-képviselője országjáráson volt az utóbbi napokban: Gyurcsány Ferenc felesége a héten számtalan baloldali politikussal találkozott, a közösségi oldalára feltöltött fotók szerint több helyen maszk nélkül látható – hangzott el az M1 Híradójában.


Koronavírusosan, sokszor, maszk nélkül látogatta meg DK-s elvtársait Gyurcsányné – írta a Magyar Nemzet.

Dobrev Klára péntek délután közösségi oldalán jelentette be, hogy elkapta a fertőzést. Úgy fogalmazott:

rendszeresen járok teszteltetni, most is rutinszerűen mentem és sajnos pozitív lett a koronavírustesztem. Most már lázam is lett és fáj a fejem. Maradok itthon kényszerpihenőn

– olvasható a bejegyzésben.

A DK európai parlamenti képviselője azt írta: mindenkit hívnak telefonon, akivel az elmúlt napokban találkozott.

Lesz dolguk bőven. Gyurcsány Ferenc felesége ugyanis országjáró körúton volt az utóbbi napokban. Több alkalommal maszk nélkül fotózkodott, például Botka László Szeged polgármestere, vagy Nemény András szombathelyi polgármester társaságában.

Védőmaszk nélkül találkozott Tatabánya polgármesterével is,

az egyik fotón pedig negyedmagával látható, maszk senkin sincs. Találkozott a DK ifjúsági tagozatának egyik tagjával is Hegyfalun, maszkot ott sem viseltek.

A Magyar Nemzet arra is felhívja a figyelmet, hogy Gyurcsány Ferenc felesége rajtuk kívül még egy budapesti étteremtulajdonossal és több fővárosi kerület vezetőjével is találkozott. Ahogy a portál fogalmaz: Dobrev Klára végig fertőzhette az országot.

A címlapfotó illusztráció.