Fontos

Orbán Viktor: A munka folytatódik, nekünk Magyarország az első!

Újabb vasúti sztrájk Németországban

Egy vasutas a berlini főpályaudvaron 2015. május 21-én, a Deutsche Bahn vasúttársaság mozdonyvezetőinek szakszervezete (GDL) sztrájkjának utolsó napján. (MTI/EPA/Lukas Schulze)
Egy utas érkezik bőröndjével a berlini főpályaudvarra 2015. május 21-én, a Deutsche Bahn vasúttársaság mozdonyvezetőinek szakszervezete (GDL) sztrájkjának utolsó napján. (MTI/EPA/Lukas Schulze)
Egy vonat vesztegel a berlini főpályaudvaron 2015. május 21-én, a Deutsche Bahn vasúttársaság mozdonyvezetőinek szakszervezete (GDL) sztrájkjának utolsó napján.(MTI/EPA/Paul Zinken)
Vasutas áll a peronon a stuttgarti pályaudvaron 2015. május 20-án. Németországban a mozdonyvezetők szakszervezete (GDL) ezen a napon újabb sztrájkot kezdett a Deutsche Bahn (DB) vasúttársaság személyszállítási ágazatában. (MTI/EPA/Wolfram Kastl)
Vonatok vesztegelnek a berlini főpályaudvaron 2015. május 21-én, a Deutsche Bahn vasúttársaság mozdonyvezetőinek szakszervezete (GDL) sztrájkjának utolsó napján.(MTI/EPA/Paul Zinken)
Utasok várakoznak a duisburgi pályaudvaron 2015. május 20-án. Németországban a mozdonyvezetők szakszervezete (GDL) ezen a napon újabb sztrájkot kezdett a Deutsche Bahn (DB) vasúttársaság személyszállítási ágazatában. (MTI/AP/Frank Augstein)
Utasok várakoznak a peronon a duisburgi pályaudvaron 2015. május 20-án. Németországban a mozdonyvezetők szakszervezete (GDL) ezen a napon újabb sztrájkot kezdett a Deutsche Bahn (DB) vasúttársaság személyszállítási ágazatában. (MTI/AP/Frank Augstein)
Üres vágányok a hamburgi pályaudvaron 2015. május 20-án. Németországban a mozdonyvezetők szakszervezete (GDL) ezen a napon újabb sztrájkot kezdett a Deutsche Bahn (DB) vasúttársaság személyszállítási ágazatában. (MTI/EPA/Bodo Marks)
Egy férfi megy a peronon a hamburgi pályaudvaron 2015. május 20-án. Németországban a mozdonyvezetők szakszervezete (GDL) ezen a napon újabb sztrájkot kezdett a Deutsche Bahn (DB) vasúttársaság személyszállítási ágazatában. (MTI/EPA/Bodo Marks)