×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

MÉG TÖBB HÍR

blogok
Huszárvágás - Máthé Áron blogja
A „Propaganda Due” botrány – egy magyar kommunista diplomata kalandjai és a szabadkőműves franchise
Olaszország, a Maffia, szabadkőművesek és ál-szabadkőművesek, a Vörös Brigádok és Aldo Moro meggyilkolása. A Propaganda Due (P2) páholy története, amelyben Száll József disszidens kommunista politikus is megfordult. Vajon a P2 volt a mór, ami megtette kötelességét, s azután mehetett?
Máthé Áron
Architextúra - Szende András blogja
Erdélyi reneszánsz kastélyok reneszánsza
Erdély-szerte jelentős építészeti emlékek állnak a végpusztulás szélén. Azonban egyre több helyen figyelhető meg a megújulás is. Háromszék két, egymáshoz közeli falvában egy-egy reneszánsz kastély éli napjainkban reneszánszát.
blog
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
A COVID-csapda
A járvány elleni védekezés időszakában a Gyurcsány Ferenc vezette ellenzék folyamatosan támadta a járványügyi intézkedéseket, az ellenzéki képviselők még a járvány elleni védekezésről szóló törvényjavaslatot is leszavazták.
Lánczi Tamás
Atlasz - Fáy Gergely blogja
Mi az, hogy Intermarium?
Bevezető írásomban egy kicsit körülnéztünk a régióban, felszínesen átvettük Köztes-Európa, mint hipotetikus régió mozgásterét. De ki hallott már amúgy köztes-európáról?
Fáy Gergely
Alaptörvény blog
A kanyaró igen, a koronavírus nem?
Érdekes az Európai Parlament hallgatása és semmittevése COVID-19 vakcina ügyben
Dr. Ifj. Lomnici Zoltán
Bende Balázs
Jogállamtalanság
Megígértem magamnak, hogy egy kicsit félreteszem a jogállamiság témáját, és egy ideig nem foglalkozom vele. Miért? Mert egészen egyszerűen csak felmérgesedtem attól, hogy magát a fogalmat mennyire eltérítette és túszul ejtette a politika. Ha eltekintünk attól, hogy valójában nincs pontos definíciója, valahol azért valamennyien sejtjük, mit is értünk alatta. Persze éppen ettől lesz a jogállamiság nem jogi, hanem inkább politikai fogalom.
Bende Balázs
Családban marad!
A nyári tábor olyan élmény lehet, ami egy életre megmarad
A nyári tábor olyan élmény lehet, ami egy életre megmarad
Király Nóra
Élő Bolygó Blog
Be kéne csukni a hűtőajtót! - #16 Kék Bolygó - Áder János podcastja
Környezetről, vízről klímáról. Áder János és vendége beszélget a fenntartható fejlődés, klímaváltozás, vízválság aktuális kérdéseiről.