×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Mihály
Friss
Tizenhat év után találta meg cunamiban eltűnt kisfiát egy Srí Lanka-i asszony // Többséget szerzett az RMDSZ a szatmárnémeti városi tanácsban // Egy török F-16-os lelőtt egy örmény SzU-25-öst, Ankara tagad // Húsz százalékkal emelik az ápolók fizetését; Fucsovics először vert top 10-es játékost | Délutáni hírexpressz | hirado.hu // Lassan fellélegezhetnek a parlagfű-allergiások // Olasz államtitkár: élhetnek vétójogukkal a visegrádi országok //
Tizenhat év után találta meg cunamiban eltűnt kisfiát egy Srí Lanka-i asszony //
Többséget szerzett az RMDSZ a szatmárnémeti városi tanácsban //
Egy török F-16-os lelőtt egy örmény SzU-25-öst, Ankara tagad //
Húsz százalékkal emelik az ápolók fizetését; Fucsovics először vert top 10-es játékost | Délutáni hírexpressz | hirado.hu //
Lassan fellélegezhetnek a parlagfű-allergiások //
Olasz államtitkár: élhetnek vétójogukkal a visegrádi országok //

Őszi arcát mutatja a magyar tenger

blogok
Családban marad!
Üzenet a Nagymamáknak a Nagymamák villágnapján
Üzenet a Nagymamáknak a Nagymamák villágnapján
Király Nóra
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
Az aktivisták
Pár perce írtam alá a CitizenGo oldalán a „Vegye le kínálatából az LMBTQ-propaganda mesekönyvet a Pagony gyerekkönyvesbolt és a többi árusítóhely!” című felhívást.
Maczkó Ú. Róbert
Bende Balázs
Pakkot kaptunk
Bemutatták a héten az új európai uniós migrációs paktumot. Az Európai Bizottság új javaslatcsomagja a korábban – főként a v4-eken elbukott –, a kötelező elosztási kvótákra épült bevándorlási rendszert váltja fel. A bizottság igyekezett többször is hangsúlyozni, hogy szó sincs a kötelező kvótáról a csomagban. Van viszont benne határvédelem és kitoloncolás, ami elsőre jól is hangzana, ha nem esne szó arról, hogy összehangoltan és központilag irányítva, legális migrációs útvonalakon kell bejuttatni a migránsokat Európába.
blog
Alaptörvény blog
A jogállamiság sajátos formái – monarchiák az Európai Unióban
Belgiumban a miniszterelnököt a király időhatár nélkül nevezi ki.
Dr. Ifj. Lomnici Zoltán
Alaptörvény blog
Dark Diplomacy: a Brexit-üzlet körüli konfliktus és az elmúlt évek változásai a nemzetközi kapcsolatok erőtérében
Politikusi és sajtóértelmezések szerint hosszú időre kudarcba fullaszthatja az Európai Unióval való együttműködésről szóló tárgyalásokat az a törvénytervezet, amelyet a brit parlamentben készülnek benyújtani.
Dr. Ifj. Lomnici Zoltán
Élő Bolygó Blog
Az európai erdők lombkoronájuk egyhatodát elveszítették az elmúlt harminc évben
Az európai erdők lombkoronájuk egyhatodát elveszítették az elmúlt 30 évben – állapították meg kutatók műholdas felvételek segítségével, feltérképezve az lombkoronák hézagait.
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
Gyógyítható-e az oltásellenesség?
Hülyeségre nincsen orvosság! — tartja a népi mondás, és valóban! Hazánkba is behurcolták a Corona-szkeptikusság vírusát, még tüntetést is tartanak. Ami az Elbától és Lajtától nyugatra — valójában a lecsúszástól félő — tömegeket visz ki az utcára, nálunk tényleg csak néhány összeesküvés-hívő magamutogatása. Mert Magyarország a járvány (és következményeinek) kezelésében is jobban teljesít!
Kiszelly Zoltán
Élő Bolygó Blog
Mintegy félezer emlősfaj halhat ki az évszázad végére
Egy tudóscsoport előrejelzése szerint legalább 550 emlősfaj kihalhat ebben az évszázadban, ugyanakkor több száz fajt meg lehetne menteni a természetvédelmi erőfeszítések fokozásával - ismertette a kutatás eredményeit a BBC News.