×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Jusztina
Friss
Továbbra is nő a fertőzöttek száma Magyarországon // Az ország egyes részein még számíthatunk esőre // A fertőzöttek száma 32,5 millió a világon // Helyreállt a forgalmi rend a Ferihegyi repülőtérre vezető úton // Két ember meghalt egy balesetben Városlődnél // Villámgyors: már el is ítélték a Szuperkupán randalírozó britet //
Továbbra is nő a fertőzöttek száma Magyarországon //
Az ország egyes részein még számíthatunk esőre //
A fertőzöttek száma 32,5 millió a világon //
Helyreállt a forgalmi rend a Ferihegyi repülőtérre vezető úton //
Két ember meghalt egy balesetben Városlődnél //
Villámgyors: már el is ítélték a Szuperkupán randalírozó britet //

A Nyolc nő Kecskeméten

blogok
Alaptörvény blog
A jogállamiság sajátos formái – monarchiák az Európai Unióban
Belgiumban a miniszterelnököt a király időhatár nélkül nevezi ki.
Dr. Ifj. Lomnici Zoltán
Családban marad!
Környezettudatos kirándulás szívvel-lélekkel!
Környezettudatos kirándulás szívvel-lélekkel!
Király Nóra
Alaptörvény blog
Dark Diplomacy: a Brexit-üzlet körüli konfliktus és az elmúlt évek változásai a nemzetközi kapcsolatok erőtérében
Politikusi és sajtóértelmezések szerint hosszú időre kudarcba fullaszthatja az Európai Unióval való együttműködésről szóló tárgyalásokat az a törvénytervezet, amelyet a brit parlamentben készülnek benyújtani.
Dr. Ifj. Lomnici Zoltán
Bende Balázs
Lúcsia nem akar a földön járni
Ma az Európai Unió, de talán az egész kontinens egyik legjobb helyzetben lévő kormánya az olasz. Erre a kijelentésre gazdasági szakemberek és politikai elemzők, a híradásokat rendszeresen figyelők szeme biztosan kikerekedne. Hiszen az elmúlt hónapok, sőt, évek arról szóltak, hogy milyen pocsék gazdasági helyzetben, milyen nehéz politikai-társadalmi viszonyok között, milyen elképesztő járványügyi vészhelyzet kellős közepén van Olaszország.
blog
Élő Bolygó Blog
Az európai erdők lombkoronájuk egyhatodát elveszítették az elmúlt harminc évben
Az európai erdők lombkoronájuk egyhatodát elveszítették az elmúlt 30 évben – állapították meg kutatók műholdas felvételek segítségével, feltérképezve az lombkoronák hézagait.
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
Gyógyítható-e az oltásellenesség?
Hülyeségre nincsen orvosság! — tartja a népi mondás, és valóban! Hazánkba is behurcolták a Corona-szkeptikusság vírusát, még tüntetést is tartanak. Ami az Elbától és Lajtától nyugatra — valójában a lecsúszástól félő — tömegeket visz ki az utcára, nálunk tényleg csak néhány összeesküvés-hívő magamutogatása. Mert Magyarország a járvány (és következményeinek) kezelésében is jobban teljesít!
Kiszelly Zoltán
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
Örök háború
Közismert, hogy az isteni Michelangelo egész életében igencsak szerette a pénzt és ez már kora ifjúkorában is jellemzővolt rá.
Maczkó Ú. Róbert
Élő Bolygó Blog
Mintegy félezer emlősfaj halhat ki az évszázad végére
Egy tudóscsoport előrejelzése szerint legalább 550 emlősfaj kihalhat ebben az évszázadban, ugyanakkor több száz fajt meg lehetne menteni a természetvédelmi erőfeszítések fokozásával - ismertette a kutatás eredményeit a BBC News.