logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Több mint ezer embert menekítettek ki a Fiona hurrikán miatt

Vízben álló lakóház a Puerto Ricói Loizában 2022. szeptember 18-án, a Fiona névre keresztelt hurrikán pusztítása idején. Az áradásokkal és földcsuszamlásokkal járó, 140 kilométeres óránkénti szélsebességet elérő trópusi vihar teljes áramkimaradást okozott az Egyesült Államokhoz tartozó karibi szigeten. A 3,3 millió lakosú Puerto Rico áramellátásáért felelős Luma Energy szerint a szolgáltatás részlegesen újraindult, a teljes helyreállítás azonban még napokig tarthat. Joe Biden amerikai elnök rendkívüli állapotot hirdetett a szigeten (Fotó: MTI/AP/Stephanie Rojas)
Tető nélkül maradt hálószobáját nézi egy férfi a Puerto Ricói Loizában (Fotó: MTI/AP/Alejandro Granadillo)
Eláraszott útszakasz a Puerto Ricói Cayey településen (Fotó: MTI/AP/Stephanie Rojas)
Úttestre zuhant villanyoszlopot vág ketté az út akadálymentesítését végző férfiak egyike a zuhogó esőben a Puerto Ricói Cayey településen (Fotó: MTI/AP/Stephanie Rojas)
Árvízben álló lakóépületek a Puerto Ricó-i Salinasban a Fiona hurrikán elvonulása után, 2022. szeptember 19-én. Az áradásokkal és földcsuszamlásokkal járó, 140 kilométeres óránkénti szélsebességet elérő trópusi vihar miatt 1083 embert menekítettek ki otthonából az Egyesült Államokhoz tartozó karibi szigeten (Fotó: MTI/AP/Alejandro Granadillo)
Árvízben rekedt személygépkocsi a Puerto Ricó-i Salinasban (Fotó: MTI/AP/Stephanie Rojas)
Combközépig érő vízben tolja kerékpárját egy férfi a Puerto Ricó-i Toa Bajában a Fiona hurrikán elvonulása után (Fotó: MTI/EPA/EFE/Thais Llorca)