Aktuális

Családja és barátai kísérik ma utolsó útjára Baumann Péter főhadnagyot

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Megérkezett az új iOS – Ezért érdemes minél hamarabb felrakni

| Szerző: hirado.hu
Megérkezett az új iOS-verzió az iPhone-okra. A 2022 szeptemberében debütált 16-os főverzió rengeteg új fejlesztést kapott az elmúlt hónapokban.

Természetesen az Apple Watch, Macintosh vagy épp iPad felhasználóit sem hagyta ki az Apple. A 2022 szeptemberében debütált 16-os főverzió rengeteg új fejlesztést kapott az elmúlt hónapokban. Ezek egy része látványos, ám a motorháztető alatt is több változtatást eszközöltek a cég programozói és mérnökei. A funkciók és fejlesztések miatt ajánlott minél előbb a frissítés megkezdése.

Forrás: Leet.hu

Az alábbi változásokra érdemes számítani:

  • Javították az iPhone 14 Pro (Max) széria képernyőhibáit.
  • Mostantól támogatottak a fizikai biztonsági kulcsok a kétlépcsős hitelesítéseknél.
  • A frissen bemutatott HomePod 2 használatához is szükséges frissíteni.
  • Megváltozott az SOS segélyhívás módja: ehhez a bekapcsoló és hangerőgombot kell egyszerre lenyomni.

A Fejlett adatvédelem funkció hazánkban is elérhető a 16.3-as verziótól.

Hibajavítást kapott a Siri, az Otthon alkalmazás, illetve az iOS 16-tal debütált Freeform applikáció is.
Nagy eséllyel még két alverzióra mindenképp számíthatunk, ám 2023 nyarán már megpillanthatjuk az iOS 17 első fejlesztői verzióját. A WWDC informatikai konferencia ideje alatt szokta felfedni az újdonságok egy listáját az Apple, feltehetőleg ezúttal sem lesz ez másképp.

A frissítés a Beállítások – Általános – Szoftverfrissítés menüpontban indítható el manuálisan, iPhone 8 vagy újabb készülékek esetén.

Forrás: Leet.hu

Kapcsolódó hírek

Újabb iPhone-funkciót kaphatnak meg az androidosok
Manapság már fizikai SIM-kártya sem feltétlenül kell a szolgálgatók hálózatának használatához. A hagyományos SIM-kártyákat leváltó, teljesen digitálisan tevékenykedő eSIM egyre jobban kezd elterjedni a világban.
Tudomány+High-tech
Bizarr és futurisztikus kütyük 2023-ban
Még okosabb telefonok mellett egy sor szokatlan technológiai innovációra kell felkészülni 2023-ban – állítja a SimpliLearn a <a href="https://leet.hu/2023/01/02/bizarr-es-futurista-kutyuket-hordhatunk-majd-2023-ban/">Leet.hu beszámolója szerint</a>. A tudományos oldal szerint az otthoni munkavégzés olyan ágazatok fejlődését fogja motiválni, mint a mesterséges intelligencia és a gépi tanulás, a kiterjesztett és kevert valóság, a 3D nyomtatás, a robotika és az automatizálás, valamint az IoT, az 5G és a kiberbiztonság.
Tudomány+High-tech

Ajánljuk még