Fontos

A néhány fokos Dunából húzták ki a rendőrök az öngyilkosságra készülő férfit

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Már csak pár napig lehet letölteni a Windows 10-et

| Szerző: Hirado.hu
Láthatóan a Microsoft azt szeretné, ha mindenki átállna a Win 11-re. Így hivatalos oldalukon meg is szüntetik a Windows 10 letöltésének lehetőségét.

„2023. január 31. lesz az utolsó nap, amikor ezt a Windows 10 letöltést eladásra kínáljuk. A Windows 10 rendszert 2025. október 14-ig továbbra is támogatjuk biztonsági frissítésekkel, amelyek segítenek megvédeni a PC-t a vírusoktól, kémprogramoktól és egyéb kártevőktől” – olvasható a Windows 10 hivatalos letöltési oldalán.

Ez azt jelenti, hogy a hivatalos oldalról nem lehet beszerezni a Windows 10-et.

Egyéb webáruházakban még hozzá lehet jutni a hivatalos verzióhoz, ez a Microsoft honlapján történő letöltéseket érinti. Ha a jelenleg elérhető kulcsok azonban szép lassan elfogynak, azzal a Windows 10 is szép lassan búcsút mond.

Persze lesznek olyanok, akik kitartanak a Windows 10 mellett, azonban mégis mindenki kénytelen lesz Windows 11-re váltani.

Forrás: Leet.hu

Kapcsolódó hírek

Régóta kért funkcióval bővült a Windows
Mostanra már minden arra alkalmas számítógépnek meg kellett kapnia a Windows 11 2022-es frissítését. Az update kiadása több hullámban, heteken keresztül tartott –<a href="https://leet.hu/2023/01/04/regota-kert-funkcioval-bovult-a-windows-igy-hasznalhatod/"> írta a Leet.hu</a>.
Tudomány+High-tech
Figyelmeztetnek a szakemberek: Nem érdemes halogatni, ha műszaki cikket szeretnénk vásárolni
Szakemberek szerint semmi nem utal arra, hogy a műszaki cikkek árai csökkennének, így ha valaki laptop vagy asztali számítógép vásárlásán gondolkozik érdemes még az év végi áremelkedés előtt beruházni. Várhatóan hamarosan a szállítási díjak is emelkedni fognak, a webáruházak esetében pedig nem kizárt, hogy búcsút mondhatunk az ingyenes kiszállításnak is.
Belföld

Ajánljuk még