Fontos

Látványos videókon az embercsempészek elfogása a magyar határon

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Lenémítja magát az Instagram, mutatjuk, milyen lesz az új funkció

| Szerző: Hirado.hu
A profilból kizárt felhasználókat segítő és a jegyzet funkció után hamarosan újabb frissítések jönnek a világ egyik legnépszerűbb közösségi alkalmazásán – írta a Leet.hu.

Az Instagram egy sor hasznos aprósággal bővül, köztük a Quiet móddal, ami szinte szó szerint azt jelenti, amit a nevében hordoz:

Lecsendesíthetővé válik az applikáció, ha épp aludni, tanulni, dolgozni kellene.

A csendes móddal időszakokat lehet beállítani, amikor sem üzenetek, sem értesítések nem fognak érkezni, de arról is visszajelzést fog adni a követőknek, ha az illető nem aktív a platformon.

A Meta közölte, hogy a Quiet mód megjelenéséről külön tájékoztatást is küldeni fog a tizenéves felhasználóknak, arra kérve őket, hogy aktiválják azt, legalább az éjszakai órákra.

A cikk a TechCrunchra hivatkozva közli:

A Instagram egyértelműen azt szeretné elérni, hogy kevésbé bírálják őket a gyermekvédelmi szervezetek és hatóságok, akik előszeretettel hozakodnak elő a közösségi média káros hatásaival.

A frissítés hamarosan megjelenik az Egyesült Államokban, Nagy-Britanniában, Írországban, Kanadában, Ausztráliában és Új-Zélandon, míg a világ többi részén, így Európában csak később vezetik be.

 

Kapcsolódó hírek

Ajánljuk még