logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Még több robot ételfutár kerül forgalomba

| Szerző: hirado.hu
Los Angelesben a Coco robotok gyártásába betársul a C3 élelmiszer-technológiai üzletlánc is, melynek köszönhetően még több ételt és italt kiszállító robotot helyeznek forgalomba. Az emberek véleménye megosztott az új technikával kapcsolatban. A két cég partnerségének köszönhetően a jövőben még több Coco robot szállít ki az ételeket a megrendelőknek, még jobb minőségben.

 

A kulináris közösségek üzletlánca (C3) digitális étterem partnerségre lépett a Cocóval, egy robotkiszállítási szolgáltatással – írja az Eatery Pulse News.

A Fox 11 News által készített YouTube-videóban látható, hogy az emberek véleménye megosztott az új szolgáltatással kapcsolatban.

Sokan félnek attól, hogy a robotok miatt el fogják veszíteni az állásukat, sőt az emberek közötti kommunikáció elhalását látják benne. Másfelől, számos ember örül az új technikának, mivel a pandémia idején az emberek közötti érintkezést lecsökkenti, és sokkal felemelőbb érzést biztosít számukra az étel megérkezése egy robottól, mint egy futártól.

A partnerség megkötéséből számos előny származik:

  • Mivel a Coco mindig elérhető, ezért amint az étel elkészül, a robot azonnal felveheti az ételt a kereskedőtől, ami 30 százalékkal (kb. 10 perccel) csökkenti az átvételi időt.
  • Nincsenek kitéve a napi forgalomnak, ezért 97 százalékos pontossággal érkezik meg a megrendelés helyszínére.
  • A szállított élelmiszerek frissebben érkeznek. A C3 egyedi, elvitelre készült csomagolását úgy tervezték, hogy megőrizze az ételek minőségét.
  • A Coco robotok teljesen elektromos üzeműek, és nem járulnak hozzá a légkör szén-dioxid-kibocsátásához.
  • A C3 menüket újrahasznosított anyagokból készült, egyedi, szén-dioxid-semleges elviteles dobozokba csomagolják.
  • Teljesen lopásgátló, hiszen csak akkor nyílik ki a robot csomagtere, amikor megérkezik a rendelőhöz.

Itt láthatjuk, hogyan működik éles helyzetben a Coco robot.

Az eddigi sikerekre való tekintettel Los Angelesben is kiterjesztenék és további városokban is bevezetnék ezt a módszert.

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még