logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Az eddigi legjobb felvétel a Jetiről

| Szerző: hirado.hu
Ismét sikerült lencsevégre kapni Nagylábat (Bigfoot), a majomszerű lényt. Egy szakértő szerint ezúttal egyáltalán nem kizárt, hogy tényleg ő van a felvételen.

 

A videó az Instagramon jelent meg egy rejtélyes fenevadakkal foglalkozó oldal, a cryptiduniversity profilján. A felvételen a hírhedt majomszerű szörnyetegre, Nagylábra nagyon hasonlító alak mászkál az erdőben. Először a fűben ült, majd felállt, hogy megmutassa meghökkentő magasságát.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Cryptid University (@cryptiduniversity) által megosztott bejegyzés

Bár sokak szerint ismét csak egy maskarába öltözött tréfamesterről van szó, vannak, akik úgy vélik, hogy a felvétel legitim lehet, és újabb nyomot szolgáltathat a teremtmény kilétének felfedésében. Seth Breedslove dokumentumfilmes a Daily Starnak azt mondta, hogy a videó minden bizonnyal átverés, de vannak jelek, amelyek kételkedésre adhatnak okot.

A lefilmezett alany túlzottan is nagynak tűnik, de a mozgása könnyen elárulja. A földet nézi, miközben forog, ami arra utal, hogy egy beöltözött ember lehet, akinek a jelmez miatt látási nehézségei vannak, és nem tudja pontosan, merre lépjen. Viszont a magassága miatt könnyen lehet, hogy valódi. Sajnos ezek a videók mindig több kérdést hagynak bennünk, mint választ” – mondta Breedslove.

Nagylábról az észak-amerikai telepesek az 1800-as évek végén és az 1900-as évek elején kezdtek beszámolni. Létezésének alapját elsősorban megfigyelések adták, alkalmanként azonban lábnyomokra is bukkantak.

A címlapfotó illusztráció.

Ajánljuk még