Időjárás

Igazi strandidővel indul a hétvége, de helyenként futó záporok szakítják meg a szikrázó napsütést

Tömegek rajonganak a Duna új sorozatának főszereplőjéért

A Melissa, a Zöld Völgy lánya június 24-től, minden hétköznap 13 órától látható a Dunán. A főszereplőt alakító török gyerekszínész, Beren Gökyildiz valódi szupersztárnak számít hazájában: több mint egymillió követője van a közösségi médiában. A következőkben összegyűjtöttük, mit érdemes tudni az ifjú tehetségről.

Szinte berobbant a nemzetközi színjátszás világába Beren Gökyildiz. Magyarországon jelenleg a Melissa, a Zöld Völgy lánya című sorozat főszereplőjeként látható gyermekszínész 2009. szeptember 29-én született Isztambulban, tavaly fejezte be az általános iskolát. Mindössze hatévesen Az anya című című sorozatban debütált, majd a 2018-as Az én lányom című széria által vált világszerte ismertté. azóta számos népszerű török drámában szerepelt. 2016-ban, hétévesen megkapta a török Arany Pillangó-díjat a legjobb gyermekszínésznő kategóriában, majd a következő évben is ő lett a győztes.

13 éves korában osztották rá Melissa címszerepét, amely Lucy Maud Montgomery kanadai írónő Anne a Zöld Oromból című klasszikus regényének adaptációja. A Melissa, a Zöld Völgy lánya premierje 2023-ban volt, és rögtön bemutatásakor hatalmas sikert ért el hazájában. Egy álmodozó, élénk és szeretetre méltó kislány történetét meséli el, aki nehézségeken keresztül találja meg helyét egy új családban. Beren korábbi nyilatkozataiból kitűnik, maga is kedveli a bájos karaktert, mivel Melissa – annak ellenére, hogy árva és több megpróbáltatást tár elé a sors – sokkal optimistább és energikusabb, mint korábbi szerepei.

Nemcsak a tévéképernyőn keresztül vált gyorsan népszerűvé Beren Gökyildiz, a közösségi médiában is rengetegen rajonganak érte: követőtáborát több mint egymillióan alkotják. A kiskamasz – ha éppen nem forgat – morkie fajtájú kiskutyájával, Jennie-vel tölti idejét, és szívesen utazik is, nagy kedvence Olaszország. Színészetével olyan gyerekeket, fiatalokat szeretne inspirálni, akik színészi álmokat dédelgetnek.

Melissa, a Zöld Völgy lánya – hétköznap 13 órától a Dunán.

Forrás: Showtv.com.tr, berengokyildiz_official
Kiemelt kép forrása: MTVA

Ajánljuk még