Lényeges

Orbán Viktor ma Brüsszelben veszi át hivatalosan az uniós elnökséget a belga kormányfőtől

Mesés vakáció az M2 Gyerekcsatornán

Júliustól három új sorozattal és a Grimm fivérek legszebb klasszikusaival köszönti a nyári szünetet a közmédia reklám- és erőszakmentes gyerekcsatornája. A közkedvelt francia animációs sorozat, az Arthur és a kerekasztal gyermekei második évada július 16-tól látható.

Bluey – július 1-től

Megérkezik az M2 Gyerekcsatornára a gyermekeknek szóló streamingplatformok népszerű sorozata, a Bluey. A 2018-as ausztrál animációs széria címszereplője egy kimeríthetetlen, hatéves ausztrál pásztorkutya, akinek lételeme a játék. Kishúgával, Bingóval együtt vetik bele magukat a világ felfedezésébe: a játék segítségével legyőzik félelmeiket és megtanulják, hogyan kell kreatívan megoldani az élet kihívásait. A kalandos epizódok a barátok nélkülözhetetlenségére is felhívják a figyelmet.

Jáde mester – július 14-től

A 2022-ben bemutatott francia animációs televíziós sorozat főszereplője, Lan Jun, a harcművészetekért rajongó tinédzser egy titokzatos jáde karkötő felpróbálása után elhatározza, hogy felfedezi családja ősi titkait, és szembenéz az ismeretlennel. Az ifjú hősnőnek gonosztevőket kell ártalmatlanítania, miközben a tinédzserkor kihívásaival is meg kell küzdenie.

Arthur és a kerekasztal gyermekei (2. évad) – július 16-tól

Új epizódokkal tér vissza az M2 Gyerekcsatorna képernyőjére az Arthur király és a kerekasztal gyermekei. A második évadban még több varázslatos kaland, hősies tett és középkori rejtély várja a nézőket. Camelot mesés királyságának megvédése közben új barátságokra is lelnek a főhősök.

Topo Gigio – július 18-tól

Az olasz egérfiú története egy bábelőadás főszereplőjeként indult az olasz televízióban az 1960-as évek elején. Szívet melengető és szórakoztató történeteivel a képernyőre is megérkezett. A 2020-ban készült sorozat kedves és kíváncsi hőse barátaival együtt arra tanít, hogy minden akadályra lehet megoldást találni, valamint az állatok iránti tisztelet fontosságára is rámutat.

Grimm mesék: 8 klasszikus történet, amely az egész család kedvence – július 6-tól

Az idei vakáció alatt folytatódik A Grimm testvérek meséje nyomán sorozat. A világirodalom legszebb meséit az egész család közös filmélményben élvezheti a 2010-ben bemutatott élőszereplős adaptációknak köszönhetően. Elsőként Hófehérke története várja a nézőket július 6-án, 14:30-tól az M2 Gyerekcsatornán. A folytatásban további hét klasszikus Grimm mesét láthatnak: a következő hetekben a Holle Anyó, az Öcsi és Nővérke, A mestertolvaj, a Rigócsőr király, A csillagtallérok, az Ezerszőr és A császár új ruhája hív mesebeli kalandra.

Mesés vakáció – július 1-jétől az M2 Gyerekcsatornán.

Kiemelt kép forrása: MTVA Film Iroda/Newen Distribution

Ajánljuk még