Időjárás

Igazi strandidővel indul a hétvége, de helyenként futó záporok szakítják meg a szikrázó napsütést

Első családi nyaralására készül a Csináljuk a fesztivált! sztárpárja

Feng Ya Ou és felesége, Békefi Viktória a Duna Nyár 24 magazinjában osztotta meg nyári terveit. Az énekesek tavaly júniusban lettek szülők, idén nyáron már kislányukkal együtt mennek a Balatonra, és egy külföldi utazásra is vállalkoznak.

Tavaly éppen a 32. születésnapján lett édesapa Feng Ya Ou, 2023. június 9-én született meg kislánya, Mei Liza. Feleségével, Békefi Viktóriával a Duna délelőtti élő magazinműsora, a Nyár 24 vendégeiként meséltek arról, mennyit változott az életük, amióta háromtagúvá bővült a családjuk.

„Az életünk kicsivel több szervezést igényel, amióta szülők vagyunk, de jó csapatként mindent megoldunk. Ritkán van időnk kettesben, főként akkor tudunk együtt lenni, amikor dolgozunk. Bár vannak szóló projektjeink, mi akkor érezzük a legjobban magunkat, amikor kettesben vagyunk a színpadon. Rengeteg dalötlet van a fiókban, ezek befejezéséhez igyekszünk lendületet nyerni a nyáron” – kezdte Békefi Viki. Az énekes hozzátette, tavaly a terhesség és a szülést követő gyermekágyi időszak miatt kimaradt a nyaralás, ezért idén balatoni és külföldi vakációt is terveznek hármasban.

„Olaszországba autóval megyünk majd, hajnali indulással tervezünk, hogy még a szállás elfoglalása előtt strandolhassunk. (…) Nálunk mindent Viki tart észben és kézben, hibátlan logisztikája van, nagyon gondos édesanya” – dicsérte feleségét Feng Ya Ou.

Esküvői terveiket is megosztotta a pár: a korábbi két tanús, rövid szertartás után augusztus végén a Tisza-parton tartják meg várva várt lagzijukat, amelyen már a család apraja-nagyja és barátaik is részt vesznek. Remélik, pár hónap múlva kislányuk már elég magabiztosan fog járni, hogy ő vihesse majd a ceremónián a karikagyűrűket. A teljes beszélgetés újranézhető a Nyár 24 Médiaklikk-oldalán.

Nyár 24 – élőben a Balaton-partról, belföldi útitippekkel, hétfőtől szombatig 10 és 12 óra között a Dunán.

A Nyár 24 korábbi adásai  60 napig újranézhetők a Médiaklikken.

Kiemelt kép: MTI/Balogh Zoltán

Ajánljuk még