Aktuális

„Heccből” nem szólt senkinek: a soroksári iskola gondnoka miatt kellett 31 diákot kórházba vinni

Izgalmas változások a budapesti Comic Con programjában

| Szerző: hirado.hu
Nagy változásokkal és izgalmas hírekkel folytatódik az idei Budapest Comic Conra való felkészülés.

A rendezvény két bejelentett sztárja, sajnos nem tud ott lenni a rendezvényen: Graham McTavish egy új-zélandi forgatás, míg Alexander Ludwig egy másik filmszerep miatt nem tud részt venni az eseményen. A BCC csapata az elmúlt napokban több színésszel is felvette a kapcsolatot annak érdekében, hogy méltó helyetteseket találjanak a kimaradó vendégek helyett.

Újabb sztárvendégek

A rendezvény újabb sztárvendégei között köszönthetjük Jerome Flynnt a Trónok harca, Clive Standent a Vikingek, és Afshan Azadot a Harry Potter-filmekből.

Hozzájuk dedikáló és fotós jegyek is elérhetőek már, hasonlóan az eddig bejelentett vendégekhez (Deep Roy, Erick Avari, Eric Roberts).

Comic Con 2024

Cosplay fellépők

A színészek mellett véglegesítették a meghívott Cosplay fellépők listáját is: AJ Designs GmbH, Don Esteban és Taryn mellett Pretzl is erősíti idén a cosplayerek sorait. Mindegyik vendéggel lesz lehetőség találkozni egy szervezett meet&greet keretei között.

Comic Con 2024

A szervezők továbbá bejelentették, hogy a nem autóval érkezők részére a hétvégére is biztosítják a rendszeres BKK járatokat, amelyekkel az Örs vezér teréről könnyen megközelítő lesz az év filmes rendezvénye.

Ajánljuk még