Megrázó

Újabb emberi maradványokat találtak a leégett panzió helyén, számos rendellenességre is fény derült

Curtis óriási bulival zárta az évet, hatalmas sikert aratott

Ez volt Curtis szólókarrierjének eddigi legnagyobb fellépése.

December 28-án volt Curtis koncert a BOK csarnokban, több ezer rajongó ment el megnézni a rapper fellépését, ami igazi mérföldkőnek számított a karrierjében, főleg szóló előadóként. A kezdés előtt még lehetett venni jegyeket a bulira, de szépen megtelt a helyszín, szinte minden korosztály képviseltette magát a közönségben – írja a Ripostra hivatkozva a Bors.

Curtis nagyon készült erre a fellépésre, nem csoda, hogy izgult is előtte, hiszen egy valóban fontos eseményről volt szó – meg is hatotta a hírességet, hogy ilyen sokan kíváncsiak voltak rá.

„Én egy voltam és egy is maradok közületek. Amikor itt végig nézek az emberek között, gyerekkori barátokat látok, és tudjátok, hogy mi a legnagyobb dolog? Hogy ugyanolyan piszkos kölyök vagyok, akárcsak ti!”– mondta Curtis a közönségnek a koncerten.

Az emberek óriásit buliztak Curtis koncertjén, amin ott volt sztárvendégként Szabó Ádám, Miklósa Erika és Charlie is.

Állítólag voltak, akik ingyen szerettek volna bejutni a fellépésre, ezzel kapcsolatban ezt mondta Curtis:

„Én az a srác vagyok, aki attól függetlenül, hogy a főhőse vagyok ennek a rendezvénynek, ugyanúgy telepi gyerek vagyok, és aki nem tudja megvenni a jegyet, azt még mindig beviszem basszus. Nem mindig, de valamikor emiatt közel deficites a rendezvény. De hát ez van. Van sok vendégem. De hála Istennek jól fogytak végül a jegyek, nyilván köszönhetően annak is, hogy Miklósa Erika és Horváth Charlie is a vendégem.”

Kapcsolódó tartalom

A kiemelt kép illusztráció. (Forrás: Shutterstock)

Ajánljuk még