Aktuális

Az orosz külügyminiszter elmondta véleményét az ukrán béketervről

Meglepetések és extra látványelemek várnak a szombati Szuperkoncertre kilátogató tízezrekre

| Szerző: hirado.hu
Az elmúlt évekhez hasonlóan szombaton is több tízezer emberre számítanak az Eurojackpot Szuperkoncert szervezői.

A Szerencsejáték Zrt. idén ötödik alkalommal rendezi meg az év egyik legnagyobb ingyenes könnyűzenei eseményét, a Szuperkoncertet a Puskás Aréna Szoborparkban. A szombati rendezvény a népszerű DJ-producer, DR BRS és vendégeinek exkluzív, élőzenekaros fellépésével startol el. Ezt követően színpadra lép ByeAlex és a Slepp formációja, zárásképpen, pedig a Halott Pénz zenekar másfél órás, kórussal kiegészülő show-jának lehetnek szem- és fültanúi az érdeklődők.

Program:

16:30: Kapunyitás

17:30: DR BRS és Vendégei

18:30: ByeAlex és a Slepp

20:00: Halott Pénz

22:00: A Szuperkoncert vége

Kapcsolódó tartalom

Tudnivalók az idei év koncertjéről

Az Eurojackpot Szuperkoncert szervezői már korábban nyilvánosságra hozták az idei év fellépőinek listáját, amelyen olyan hírességek szerepelnek, mint Király Linda, Király Viktor, Kollányi Zsuzsi, Biga, Kozsó, Veréb Tamás, valamint Lotfi Begi is visszatér, hogy újra maradandót alkosson.

Panulin Ildikó, a Szerencsejáték Zrt. szóvivője elmondta, hogy idén is kiemelt figyelmet szentelnek a mozgáskorlátozottaknak, nekik egy, a színpad közelében elhelyezett akadálymentesített lelátót hoztak létre. A szóvivő kiemelte, az esemény alatt befolyt összeget idén is az Ökumenikus Segélyszervezet részére ajánlják fel. A koncertre vonattal és autóbusszal érkezők idén is igénybe vehetik 50 százalékos kedvezménnyel a MÁV-Start és GYSEV Zrt., valamint a Volánbusz Zrt. járatait.

Járai Márk, a Halott Pénz formáció egyik frontembere a koncertjükkel kapcsolatban kedden a Petőfi TV-nek azt nyilatkozta, hogy

lesznek meglepetések, extra látványelemek, hosszabb koncertre kell számítani, mint a fesztiválszezonban.

A Szuperkoncert története

2019-ben a nézőteret több mint 70 ezer ember töltötte meg, a Szuperkoncert fellépői a Wellhello együttes és a kanadai rocksztár, Bryan Adams voltak.

A 2021-es koncert több okból is különleges volt: két év kihagyás után a Szerencsejáték Zrt. 30. születésnapján rendezte meg a programsorozatot. A helyszínre látogatókat a Bagossy Brothers Company, Majka & Curtis, valamint Lotfi Begi és társai szórakoztatták.

A Bagossy Brothers Company fellépése a Szerencsejáték Zrt. által rendezett Szuperkoncerten 2021-ben (Fotó: MTI/Mohai Balázs).

A tavalyi rendezvényen az ötös lottó fennállásának 35. évfordulóját ünnepelték. Az idei évhez hasonlóan, a Puskás Aréna Szoborpark adott helyet az eseménynek. A koncertsorozatot, a hazai fiatalok által kedvelt Valmar indította el, ezt követően a közönségkedvenc Follow The Flow lépett színpadra, a show pedig Rúzsa Magdi énekesnő másfél órás előadásával zárult.

A kiemelt kép illusztráció. A Bagossy Brothers Company fellépése a Szerencsejáték Zrt. Szuperkoncertjén 2021-ben (Fotó: MTI/Mohai Balázs)

Ajánljuk még